Най-популярният рапър у нас Кристиан Талев – Криско разказа повече

...
Най-популярният рапър у нас Кристиан Талев – Криско разказа повече
Коментари Харесай

Криско става милионер с автобиографична книга

Най-популярният рапър у нас Кристиан Талев – Криско описа повече детайлности за първата си книга – „ Пътят нагоре “. В препълнената зала „ Силует “ в хотел „ Маринела “ в столицата във вчерашната вечер, изпълнителят описа любопитни детайлности за написването на книгата, както и от персоналния си живот.
„ През годините резервирах доста от нещата за себе си и съзнателно не ги споделях в изявленията, с цел да издам книга и да стана замърсен милионер “, съобщи на смешка Криско пред множеството присъстващи, измежду които участваха журналти, музиканти и доста негови почитатели.
Изпълнителя предизвести и изрично съобщи, че в книгата няма пикантни елементи към неговите 7500 бройки в леглото.
„ В изданието ще намерите по-скоро мои персонални откровения и размишления, в сравнение с секрети за половия ми живот “, съобщи рапарът.

Книгата „ Криско: „ Пътят нагоре “ към този момент публично е в книжарниците и се радва на голям интерес. Тя е цялостна с впечатляващи истории както за близки хора от живота на звездата, по този начин и с прекарвания, свързани със сцената и с обстоятелства, които могат да вдъхновят младите български реализатори. Самата книга е писана персонално от Криско, а мотивът за издаването й е 10-годишният му празник на сцена.
Наскоро рапарът издаде и нова ария, за която споделя, че е „ един доста специфичен план “.
В нея има присъединяване и бащата на Криско – Радослав Талев, който е извънредно добър китарист. „ Благодаря и за инспирацията в текста от Dim4ou, страхотната заварка сред мен и Pavell & Venci Venc, както и неповторимия клип с режисъор Кирил Киров - Кико! “, съобщи Криско.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР