Най-почитаната френска актриса Катрин Деньов заяви, че мъжете трябва да

...
Най-почитаната френска актриса Катрин Деньов заяви, че мъжете трябва да
Коментари Харесай

Катрин Деньов брани правата на мъжете за сексуални намеци

Най-почитаната френска актриса Катрин Деньов съобщи, че мъжете би трябвало да се усещат свободни да вършат полови подмятания на дамите, осъждайки новия "пуританизъм ", провокиран от свадите със секс тормоз, съобщи Агенция Франс Прес.

Тя бе измежду 100-ината френски писателки, актриси изследователки и публицисти, които написаха отворено писмо, клеймящо вълната от "разобличения ", последвала след изказванията, че холивудският продуцент Харви Уайнстийн правил полово принуждение и тормоз над дами в продължение на десетилетия. Те назовават това "лов на вещици " и опасност за половите свободи.

Насилието е закононарушение. Настойчивите и неумели полови задатъци обаче не са закононарушение, нито галантното държание - мачистка експанзия, са написали в писмо, оповестено във вторник във в. "Монд ".

Мъже бяха безогледно наказвани, принуждавани да изоставен работата си за допиране на нечие коляно, опит да откраднат целувка, говорене на интимни тематики по време на работен обяд или изпращане на известие със полов темперамент на жена, която не дава отговор на възприятията им, се показва в писмото.

Според подписалите въпреки да е налице осъзнаване на осъществяваното над дами полово принуждение, говоренето по този въпрос през днешния ден има противопоставен резултат - кара ни изберем верния звук за диалог, да не загатваме неща, които нервират, а тези, които отхвърлят да се съобразят с тези условия, са считани за предателки и съучастнички.

Като дами не се идентифицираме с този феминизъм, който излиза отвън рамките на злоупотребата с власт и приема облика на ненавист към мъжете и сексуалността, допълват подписалите текста, отбелязва БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР