Най-отровното създание на планетата не е змия или скорпион, а

...
Най-отровното създание на планетата не е змия или скорпион, а
Коментари Харесай

Откриха противоотрова за най-отровното създание на планетата

Най-отровното творение на планетата не е змия или скорпион, а медуза. И по-точно – австралийската кубична медуза, известна още като морска оса. Тя се среща във водите на Северна Австралия и Нова Гвинея, написа Obekti.bg.

Нейните почти 60 пипала съдържа отрова, която може да убие цели 60 души. Ако сходно създание ви ужили, ще изпитате изключителна болежка, кожата ви ще хване некроза, а в случай че количеството от отрова е задоволително – сърдечен удар и неочаквана гибел.

Благодарение на генна трансформация обаче учени са съумели да разработят молекулярна противоотрова, която стопира признаците. Достатъчно е да се приложи до 15 минути след ужилването.

Изследователите настояват, че тяхното изобретение би могло да ни помогне да научим повече и за метода на работа на други типове токсини.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР