Най-одумвана в къщата на ВИП Брадър“ безспорно е Златка Райкова.

...
Най-одумвана в къщата на ВИП Брадър“ безспорно е Златка Райкова.
Коментари Харесай

Секс километражът на Русата Златка недостижим, списъкът безкрайно дълъг

Най-одумвана в къщата на " ВИП Брадър “ несъмнено е Златка Райкова. Русокоската е известна най-много с това, че сменя мъжете като носни кърпи, без каквато и да е съвест и без терзания, само че в къщата се прави на видна моралистка.

Звездният й момент започва през 2007-а, когато печели състезанието " Мис Плеймейт “. След това демонстрира голотии в риалитито " Островът на изкушението “, което се оказва трамплин за нея. Без изпитание извършва задачата да преспи с Филип Лазаров, като съумя да го раздели със сериозната му другарка Милена. Оттогава насам за Райкова най-много се знае, че мина през сума мъжки кревати, в сравнение с да е правила някаква друга смислена трудова активност, писа " България Днес “.

Преди 10 години стартират да я свързват с Валери Божинов, само че по нейните думи – отказала е офертите му. Но знае ли се... След това тя започва любовна връзка с ММА боеца Благой Иванов – Багата. После пристигна ред на Павел Лазаров, сегашната половинка на Преслава. Русата Златка съумя да сътвори голяма конспирация с някогашната му брачна половинка, която от своя страна не серпантина да я притиска да остави Павел. Свадата е стигнала и до доста грозни подиуми, при което Райкова се отдръпва.

Лазаров бил много влюбен в нея, до момента в който не му подшушнали, че Злати му кръшка с Камен Балбузанов – Куката. Сочен е за наркобарон в плевенския район, оцелявал е след стрелби и всевъзможни атентати. По това време той е фамилен.

Предпоследният – Георги Валентинов, 25-годишен старозагорец, напълно предан на спорта и кариерата си на ММА войник. Добряк, постоянно участващ в благотворителни дела. Покрай връзката си с него Златка бе на косъм да почисти к*рвенския си имидж, само че и на него му изневери – с другар от компанията на Жоро – ексфутболистът Благой Георгиев. Представете си какъв брой с какъв брой още имена е претъпкан описът й.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР