Най-общо казано, грижете се за себе си. Телец Идната седмица ще

...
Най-общо казано, грижете се за себе си. Телец
Идната седмица ще
Коментари Харесай

Седмичният Хороскоп На Алена Зарадва Тези Зодии, Но Хвърли Други В Смут! Ето Ги Големите Печеливши

Най-общо казано, грижете се за себе си.

Телец
Идната седмица ще премине безпрепятствено за вас, в случай че проявявате по-голяма приемливост към близките. Разбира се, това не значи да приемате всичко и всички, а просто да се постараете да гледате на обстановките през очите на другите. Приятелският метод ще ви обезпечи триумфи в любовта. Споделяйте с сътрудниците си своите хрумвания и проблеми.

Близнаци
Умението ви да поддържате връзка и да разглеждате една обстановка под разнообразни ъгли ще работи напълно във ваша изгода. Повечето хора ще бъдат благоразположени към вас и ще ви спомагат. Ще имате опция да се видите с другари, а срещите ви ще бъдат приятни и ползотворни. Опитайте се да бъдете естествени.

Рак
През идващите дни може да има моменти, в които да се разстроите или нещо да ви тормози. Ако не задълбавате прекомерно в проблемите, има късмет всичко да премине безпрепятствено. Началото на седмицата ще бъде с напрежение. Ще приемате всичко прекомерно във вътрешността и ще преувеличавате. По-разумно е да не действате преждевременно.

Лъв
Много от вас ще бъдат на любовна вълна. Ако обектът на желанията ви не отвръща на възприятията ви, ситуацията може да стане по-напечено след средата на интервала. Ако като цяло връзката ви е хармонична, няма от какво да се притеснявате. По всяка възможност ще навлезете в по-емоционален и по-напрегнат интервал.

Дева
Ще бъде сбъднат преход към по-значимите промени, които доста от представителите на знака ще преживеят напълно скоро. За някои от вас седмицата ще отвори врата към нови благоприятни условия, само че пред други това ще стане чак откакто съумеят да се разделят с предишното. Не е изключено да срещнете човек, който ще ви развълнува.

Везни
Предстоящата седмица ще е удобна за вас – евентуално ще има и напрегнати моменти, само че като цяло настроението ви ще е положително. Това ще се дължи главно на обстоятелството, че ще се разбирате чудесно с близките, а те ще ви правят оценка и ще ви спомагат. Изградените от вас връзки ще се развиват безпрепятствено и хармонично.

Скорпион
В началото на интервала бъдете по-внимателни, тъй като не е изключено да се замесите в спор и ситуацията да стане по-напечено. Стойте настрани от враждебно настроени хора, а самите вие се въздържайте да проявявате словесна експанзия. Във вторник и сряда ситуацията ще е по-спокойна, което ще ви разреши да се концентрирайте върху дилемите си.

Стрелец
Ще обърнете по-голямо внимание на себе си, няма да се занимавате с близките и да позволявате работата да обгръща цялото ви време. Началото на интервала е по-подходящо за отмора и усамотение, в сравнение с за дейна активност. Посветете се на себе си – на вътрешния си свят и персоналните каузи. Може да се ядосвате по-лесно на грешките на близките, по тази причина бъдете въздържани.

Козирог
Повечето от вас ще се почувстват добре оценени – както от приятелите, по този начин и на работното си място. Самочувствието ви ще се усъвършенства, тъй като напъните ви няма да останат незабелязани и ще получите нужното самопризнание. Наградата ще е морална, само че не е изключено да придобие и финансово изражение. Обърнете по-специално внимание на околните си хора.

Водолей
Очакват ви приятни прекарвания. Отношенията с най-близките ви хора ще бъдат хармонични, изключително през първата половина на интервала. Ако желаете да спечелите човек на своя страна, в този момент е моментът да действате. Не се отхвърляйте – в последна сметка ще постигнете триумф.

Риби
Препоръчително е да не се впускате в нови инициативи и да не вършиме внезапни придвижвания. В идващите дни вниманието ви ще е ориентирано по-скоро към душевния ви свят и желанията на сърцето ви, в сравнение с към това, което ще се случва край. Не отдавайте прекомерно огромно значение на паниките. Опитайте се да живеете в сегашното, а не да се водите от смътни интуиции.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР