Най-обсъжданото реалити в ефира - Ергенът“, – вече събра в

...
Най-обсъжданото реалити в ефира - Ергенът“, – вече събра в
Коментари Харесай

„Ергенът“ сезон 3: Шоуто може да започне, коментарите – също

Най-обсъжданото реалити в ефира - „ Ергенът “, – към този момент събра в първокласното имение на остров Родос всички участнички. Снощи влязоха и втората половина претендентки за сърцето на младия предприемач Алек Младенов. В идващите 3 месеца те ще се конкурират за любовта му.
Прочетете още
Дамите са колоритни и незабавно провокираха стотици мнения в обществените мрежи. Припомнете си техните визитки по-долу:

Церемонията на розите и първата напуснала
Още преди да е почнала приказката, от предаването трябваше да си тръгне една от претендентките. Оказа се, че това е 36-годишната бизнес анализаторка Гълъбина Лилова от София.

 Гълъбина Лилова

Тя не съумя да се пребори за розата от Алек, която да ѝ обезпечи оставане в предаването. „ В момента, в който не чух името си, не изпитвах нищо друго, с изключение на голяма болежка “, показа Гълъбина. След края на предаването, тя сподели, че „ няма случайности, даже и в любовта! “

В обществените мрежи по-голямата част от мненията за Гълъбина са положителни, само че потребителите подлагат на критика метода, по който тя се показа на първата среща и отдават точно на това отпадането ѝ:

Georgi Dimitrov: Естествено красива, интелигетна и знаеща какво желае от живота жена. Тя нямаше място в това предаване с останалите... човеци.

Диди Иванова: Тръгна естествено красива жена, останаха най-вече напомпени, вулгарни и елементарни дами,че и пияни, с дребни изключения!

Cvetanka Stefanova: И най-голямата хубавица да беше, няма мъж, който да не се стресира, в случай че на първа среща му се сервира сходство на законник на правила за другарство, което мигновено смазва мъжкото му достолепие!

Denny Lo: Тя малко се престара с началният урок за спечелването на сърцето й. Те са там, с цел да завоюват неговото, той е един, а те са доста и това по какъв начин да завоюва нейното сърце не беше като за първа среща, по-скоро трябваше да изчака и да му даде късмет да я опознае, да я хареса и да откри той самият метод да завоюва сърцето й. Иначе доста красива и умна жена, урок за нея е да не избързва, а да изчака нещата да се случат по натурален метод.
Розовата роза
Преди това, друга участничка получи неповторимата розова роза - знак на привличането от пръв взор. Алек предложения на диалог в градината Магдалена. Малко по-късно той я помоли да изчака за малко и не след дълго се върна с розовата роза – знак, че тя е дамата, направила му най-силно първо усещане.

„ Ти ми направи безумно същинско и красиво усещане от първия миг, в който влезе. С голямо благополучие, възторг и любознание ще желая да изживявам още срещи и още елементи от теб. Да ми разказваш за себе си и да вниквам в теб “ – призна Ергенът.

 Магдалена

Не закъсняха реакциите както измежду участничките, по този начин и в обществените мрежи:

Milena Karakasheva: Шърли Темпъл с изкуствените грозно бели зъби се подиграва на брекетите на естествените и красиви зъби на Магдалена. Оня скучубър, дето дори не му знам името, пък също се подиграва, когато при нея и брекети няма да оказват помощ. Скандални са тия двете просто….

Ани Велинова: Точно Магдалена и Надежда наподобяват най добре,най земни дами..А останалите незабавно злобата на разположение и се взели за нещо съществено айде бавно, че ще ви се спука силикона от завист... 
Още от коктейла
Не стопират мненията за най-колоритните участнички, като множеството от тях осмиват държанието или външния им тип. Тези мнения са освен в обществените мрежи, само че и измежду претендентките.

И до момента в който всички чакаха мненията да се завъртят към 24-годишната актриса, певица и DJ Теа, в шоуто с атрактивна алена рокля с пера влезе учебният психолог Христиана от Кюстендил, която незабавно прикова вниманието на всички – с държание и лафове.
Какво да чакаме в идващия епизод
От анонса за идващия епизод виждаме, че Алек идва на острова с хеликоптер и кани Магдалена на разходка. Това поражда значително злобни мнения измежду останалите участнички. Предстои и първата спортна игра сред дамите. И за похлупак водещият Наум Шопов разгласи: „ Тази вечер розите са 21, а вие сте 25 “...

Снимки: bTV Media Group
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР