Най-обсъжданата светска двойка Росен Плевнелиев и Деси Банова споделиха със

...
Най-обсъжданата светска двойка Росен Плевнелиев и Деси Банова споделиха със
Коментари Харесай

Вече Е Решено! Росен Плевнелиев И Деси Банова Напускат България! Това Ще Се Случи Само След

Най-обсъжданата световна двойка Росен Плевнелиев и Деси Банова споделиха със феновете на Нова тв проектите си за празниците. След броени дни двамата влюбени ще заминат за Китай. Именно там красивата синоптичка видяла за пръв път някогашния президент.

Но повода за визитата им на Китай, не е обвързвана с желанието им да си напомнят първата среща. До края на тази година някогашният президент изнася лекции в най-големия китайски университет. Ангажиментът му към образователното заведение в Китай почнал през 2012 година.

Деси Банова призна, че двамата пътуват доста поради уговорките му. Но макар натоварения си график, той постоянно намира време за нея. Преди дни те се върнаха от следващото си пътешестване зад граница. Двамата бяха в Съединени американски щати.

Тогава те бяха засечени от наш съотечественик на летището в Лондон. Двамата влюбени споделиха, че това се случило на връщане.

Те чакали да си купят билети за България. Росен Плевнелиев съобщи, че не са се пререждали на опашката, а търпеливо са изчакали реда си. Той добави, че двамата с Деси даже не са били един до различен в самолета.

Нейното място било някъде в средата, а той бил към края в компанията на няколко шумно спящи българи.

Росен Плевнелиев разкри къде ще посрещнат празниците дружно с обичаната му. Той добави, че си е сложил за цел да я научи да кара ски, защото е разпален скиор.

Бившият президент съобщи, че ще карат ски на Банско и насочи общителна покана към папараците, които желаят да ги снимат дружно.

Деси Банова призна, че връзката им е почнала преди 3 месеца. Всичко се случило след едно кафе в Гърция.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР