Най-новото заведение на територията на Spa столицата на Балканите Велинград

...
Най-новото заведение на територията на Spa столицата на Балканите Велинград
Коментари Харесай

K2 Bar & Dinner с грандиозно откриване с Жана Бергендорф и DJ Doncho! Луиза Григорова и съпругът й Мартин Макариев наблюдаваха шоуто от първия ред

Най-новото заведение на територията на Spa столицата на Балканите Велинград - K2 Bar&Dinner, отвори порти публично в събота (23.06.2018г.) с грандиозно празненство.

Точно в 19.00ч. началото сложиха „ Body Art Хостеси ”, които посрещаха всички поканени с чаша шампанско. Веднага по-късно на „ Стената на славата ” публицистите от Hilife и Code Fashion, увековечиха момента сред посетители и домакини.

Собствениците бяха изправени пред занимателно предизвикателство, изненада, в което самия Шеф Петър Михалчев ревизира до какъв брой са положителни кулинарните им умения. Пърженето на яйца се оказа не лека, само че за сметка на това извънредно занимателна задача.

Кетърингът на събитието беше свръхестествен. Изключително многообразие на цветове, усети, аромати.

За положителното въодушевление на всички празнуващи се погрижиха – Жана Бергендорф и DJ Дончо, а в 22.00ч. небето над града се озари от прелестна заря. Още от първия си ден екипа на K2 Bar&Dinner даде поръчка за място, в което отношението и обслужването са на водещо ново. Ако към момента се чудите къде да прекарате няколко часа в приятна компания, вкусна храна и освежаващи питиета.

На територията на заведението бяха видяни и съпрузите Луиза Григорова и Мартин Макариев, които бяха отседнали за няколко дни в Arte Spa & Park hotel.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР