Най-новото техническо решение на SES, което ще бъде демонстрирано на

...
Най-новото техническо решение на SES, което ще бъде демонстрирано на
Коментари Харесай

Техническо решение помага на телевизиите да решат проблема с разминаването на сигнала при живото излъчване

Най-новото техническо решение на SES, което ще бъде демонстрирано на софтуерното ревю IBC2019 в Амстердам е синхронизирано сателитно-интернет (ОТТ) лъчение.

Това е ОТТ лъчение със скорост на сателитно лъчение, което основава ново телевизионно преживяване. Новата технология е наречена „ сателитно-ОТТ синхронизация “. Тя прави допустимо дистрибуторите на телевизионно наличие да доставят консистентно преживяване на разнообразни екрани или даже на голям брой екрани по едно и също време, като отстрани забавянето на сигнала.

Дори единствено няколко секунди закъснение на сигнала сред другите екрани може да скапе съвършеното преживяване от живо лъчение и този проблем стои от много време. Технологичното решение на SES отстранява този проблем, като подсигурява на феновете необикновено преживяване.
Решението на SES за сателитно-ОТТ синхронизация взема изходния сигнал по пътя към спътника и го разпределя в тандем с IP лъчение и спътник
В сигнала се влага информация за синхронизация сред двата потока от информация и настройки съгласно IP излъчването. Така сигналът се излъчва на всички OTT и сателитни платформи в един миг. Технологията отстранява няколко секунди разлика сред излъчването на обичайния сателитен ТВ сигнал и други бързи OTT технологии.

„ Днес дистрибуторите работят да предпазят и разширят бизнеса като доставят най-хубавото допустимо преживяване обвързвано с живото предаване, изключително огромните спортни събития. Когато почитателите гледат мач на ОТТ и чуят крясъци от бара в съседство, преди да са видели гола, разочарованието е грубо. “, споделя Фердинанд Кайзер, основен изпълнителен шеф на SES Video. “Тъй като SES е хибриден видео дистрибутор ние можем да манипулираме сигнала от изходната точка и за спътник и за ОТТ. Това разрешава на дистрибуторите на ТВ наличие да предложат неповторима синхронизация и ново неповторимо прекарване на крайните консуматори.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР