Най-новото бижу на София – La Estela Boutique Clinic. Както

...
Най-новото бижу на София – La Estela Boutique Clinic. Както
Коментари Харесай

Луксозна и свръхмодерна - La Estela Boutique Clinic в София отвори врати

Най-новото украшение на София – La Estela Boutique Clinic. Както и името ѝ демонстрира, това е една бутикова, свръхмодерна естетична дентална клиника, чиято задача е да дава стоматологична грижа на най-високо равнище.



La Estela Boutique Clinic залага на съвременна визия, висококвалифициран личен състав, цялостен набор от дентални услуги, инсталация от най-новo потомство и самостоятелен метод към всеки клиент.

В клиниката работи екип от потвърдили се по целия свят експерти, отпред с доктор Лидия Ситновска-Станковска. Те са строго профилирани в другите посоки – естетична стоматология, лекуване на кариеси и ендодонтия, вадене на зъби и слагане на импланти, детска стоматология и профилактика.

Специалистите на La Estela Boutique Clinic работят с най-съвременното дентално съоръжение, покриващо всички стандарти и условия. Материалите и инструментариумът, които употребяват, се внасят от международни производители.



La Estela Boutique Clinic обръща огромно внимание и на своята визия. Още с прекрачването на прага на клиниката клиентът остава учуден. Обзавеждането е дизайнерско. Лукс и комфорт са съчетани в едно и всичко е изпипано до най-малкия подробност. Клиниката е много просторна, разполага със личен двор и естествена слънчева светлина. За улеснение на клиентите има и безвъзмездни паркоместа.

La Estela Boutique Clinic Ви чака на ул. „ Момино венче “ 1А в столичния квартал „ Драгалевци “. Мнозина към този момент я посетиха и си потеглиха оттова по-доволни от всеки път. Сега е Ваш ред.


Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР