Най-новият таблет Galaxy на Samsung предизвика вълнение сред феновете на

...
Най-новият таблет Galaxy на Samsung предизвика вълнение сред феновете на
Коментари Харесай

Зашеметяващата сделка с Fire Max 11 съперничи на първокласни таблети от Samsung и Apple

Най-новият таблет Galaxy на Samsung провокира неспокойствие измежду почитателите на технологиите, със своите първокласни функционалности се счита, че е един от най-елегантните таблети, поддържани от Android, които могат да се купят с пари, само че идва с висока цена. Ето за какво очите ни светнаха, когато забелязахме, че доста по-евтиният Fire Tablet 11 на Amazon пада фрапантно в цената.

Сега подготвен да купи с £90 по-евтино, Amazon изведе най-новия си таблет Fire 11 Max в челните редици на скорошната си продажба, уместно наречена „ Дни на пролетни покупко-продажби “. При цена от £159,99 е мъчно да се повярва, че в действителност можете да си тръгнете с 11-инчово устройство с ослепителен екран за дребна част от цената, която една конкурентна марка би предложила, в случай че моделът с осемядрен процесор беше техен.

С поглъщащ dolby atmos тон (качество, което ще накара всеки сериал или плейлист да се почувства в стаята) и 64 GB място за предпазване, този най-нов таблет е най-голямото показване на Amazon досега. Не единствено прав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР