Най-новият от поредицата филм Пазители на галактиката vol. 3 вече

...
Най-новият от поредицата филм Пазители на галактиката vol. 3 вече
Коментари Харесай

Кои са най-гледаните филми в кината на България? Вижте топ 10

Най-новият от поредицата филм " Пазители на галактиката vol. 3 " към този момент втора седмица продължава да печели най-вече фенове, сочат систематизираните данни от киносалоните у нас, съобщи Българска телеграфна агенция.

Крис Прат, Вин Дизел, Брадли Купър, Силвестър Сталоун и още други в функциите на най-обичаната тайфа неудачници са гледани към този момент от 40 183 фенове, а приходите възлизат на 584 176 лв..
-->
На втора позиция е първата премиера от предишния петък - психотрилърът " Хипнотик ". Търсеното на изчезналата щерка на героя на Бен Афлек и свързването й с поредност банкови кражби са наблюдавали 5102 фенове за първите три дни в кината. Общо билетите им са за 66 242 лв..

Трето място заема анимацията " Супер Марио Bros.: Филмът ". Третата подред акомодация по едноименната игра на Нинтендо, която е към този момент месец и половина в кината, е със 116 390 фенове и осъществя 1 392 788 лв. доходи.

Четвърта позиция е за втората премиера от предишния уикенд - комедията " Книга за възрастни: Глава втора ", продължение на кино лентата от 2018 година. Пренасянето на към този момент познатия книжовен клуб на четирите приятелки в Италия и замесването на любовта история с една от тях провокира поредност от комични обстановки. Те са гледани от 1786 фенове, а приходите от билетите им са 23 078 лв..

Пето място е за трилърът " Екзорсистът на папата ", роман за отец Габриеле Аморт от Ватикана. Превъплъщаването на Ръсел Кроу в ролята и битката с отблъскващ дявол са гледали към този момент 17 168 фенове, като за трите седмици в кината постъпленията са 200 932 лв..

Шеста по ред в топ 10 е третата премиера от петък - сантименталният " Отново обич ", римейк по романа " SMS fuer Dich " на Зофи Крамер. Историята за млада жена, която изпраща известия до телефона на умрелия си избраник, само че те се получават от новия ползвател на устройството и се заражда връзка. Историята е гледана от 1648 фенове и има 20 783 лв..

На седма позиция е комедията " Мафия мама " с Тони Колет в основната роля. Как американка се оказва глава на мафиотския клон на дядо си в Италия са разбрали към този момент 20 066 фенове, а приходите от билетите им са 250 098 лв. за три седмици в кината.

Анимацията " Циркът на Ела " е на осмо място измежду най-гледаните филми. Случващото се по време на цирково зрелище, проведено от Ела за другар, е гледано към този момент от 7112 фенове и регистрира 73 952 лв. за месец в кината.

На девета позиция е " Злите мъртви: Пробуждане " - пети филм от поредицата. Как две отчуждили се с времето сестри, би трябвало да се съберат и борят с демони, хранещи се с плът са гледали към този момент 28 030 фенове, а приходите от билетите им са 316 369 лв. за месец по екраните.

Десето място заема " Джон Уик 4 ", който е седма седмица в кината. Продължението, което наблюдава последният стадий от приключенията на някогашния наемен палач в опита му да се контракти с " Високата маса ", е гледано от 81 263 фенове и регистрира 1 074 404 лв. доходи.

Извън топ 10 са другите две премиера от предишния уикенд. Френският " Цветовете на пожара " по втората книга от трилогията на Пиер Льометр е гледан от 1140 фенове и има 10 687 лв. доходи. Филмът за последните години от брака сред Салвадор Дали и брачната половинка му Гала " Далиленд " е със 149 фенове и 1404 лв. доходи.

През предишния уикенд в кината са влезнали общо 33 836 фенове, като всеки трети е предпочел " Пазителите на галактиката vol. 3 ". Миналата година по същото време филми са гледали 34 272 души.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР