Най-новият модел на HUAWEI е вече достъпен в магазините на

...
Най-новият модел на HUAWEI е вече достъпен в магазините на
Коментари Харесай

HUAWEI Y7 с двойна AI камера – вече в магазините на VIVACOM

Най-новият модел на HUAWEI е към този момент наличен в магазините на VIVACOM, както и онлайн на уеб страницата www.vivacom.bg, на цена от 10.98 лeва на месец в композиция с проект Smart L+.

Смартфонът се отличава с огромен екран, двойна съществена камера (13 MP + 2 MP), 4000 mAh потенциал на батерията и 3 GB RAM + 32 GB ROM памет.

Стилният и съвременен HUAWEI Y7 дава на потребителите 6,26 “ Full HD + Dewdrop екран със съответствие на екрана от 19:9 за по-добро преживяване при гледане. Допълнителна екстра е TÜV Rheinland документа на модела, който подсигурява пречистване и понижаване на нездравословната синя светлина, осигурявайки отбрана и комфорт за очите.

Устройството дава опция за снимането на фрагменти, сравними с това на професионален уред. Разполага със специфичен резултат за светлина, който подсигурява високо качество на фотографията, даже и през нощта, както и Боке резултат за съвършен фокус. Вграденият изкуствен интелект (AI) разпознава до 500+ подиуми от 22 категории в действително време, тъй че да предложи оптималния режим за снимане. А за феновете на селфитата, смарт телефонът има впечатляваща 8 MP камера със специфична функционалност за разкрасяване, която изглажда несъвършенствата по лицето. Предната камера има алтернатива за различаване на лицето и автоматизирано отключване на екрана без допиране.

HUAWEI Y7 pазполага и с впечатляващ потенциал от 4000 mAh и специфична AI технология за надзор на батерията, която усъвършенства оптимално потреблението й при разнообразни условия. Това разрешава на потребителя да сърфира в интернет, да слуша музика и да организира позвънявания умерено до 2 дни, без да се постанова да го зарежда.

Устройството работи с процесор Qualcomm® Snapdragon™ 450 и има 3GB RAM, 32 GB ROM памет и опция за още 512 GB разширено пространство. Благодарение на приложението HUAWEI Share 2.0 безжично и елементарно могат да се трансферират фотоси, музика и файлове сред смарфона и личен компютър.

Дизайнът на смарт телефона е съразмерен и изчистен, а синтетичната керамична конструкция придава стилна визия. Елегантният модел се предлага в три съвременни цвята - синьо, коралово алено и черно.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР