Най-новите бургери във Враца Бараката“ вече са във FoodboX! От

...
Най-новите бургери във Враца Бараката“ вече са във FoodboX! От
Коментари Харесай

Кулинарно изкушение! Най-новите бургери във Враца „Бараката“ вече са във FoodboX /снимки/

Най-новите бургери във Враца „ Бараката “ към този момент са във FoodboX! От през днешния ден всички фенове на така наречен street food могат да зарадват сетивата си с техните кулинарни изкушения. 
Бургерите „ Бараката “ се намират в градинката пред Сувенирната палата. В асортимента са включени типичен и ексцентрични оферти. Телешкият бургер се създава от 100% телешка кайма от месо, смляно на място. 
Само в „ Бараката “ можете да откриете и рибен бургер от сьомга. Помислено е и за вегетарианците, които пък имат опцията да опитат вегетарианското предложение, с кюфте от нахут. 
Освен бургери, „ Бараката “ предлага също и тортили. Клиентите могат да изберат сред пилешка, телешка, както и две вегетариански оферти.
В менюто са включени и три типа хот-дог – „ Чикаго “, Американски и „ Чимичури “. За да е цялостен асортиментът от street food оферти, в „ Бараката “ ще намерите още фалафели и хрупкави пилешки бонфиленца.
С всеки поръчан бургер, тортиля и хот-дог пък клиентите ще получат безвъзмездна порция пържени картофки. 
Готвачите в „ Бараката “ са с дълготраен опит и насладата за сетивата е обезпечена!
Работното време на обекта е от 11 до 19 часа всеки работен ден и от 11 до 15 часа в събота. Ако нямате опция да ги посетите на място или не желаете да се показвате на открито в мразовитите зимни дни, доверете се на водача за Враца в доставката на храна за дома и офиса FoodboX. Куриерите на компанията ще донесат вкусотиите за минути, до момента в който са още горещи!
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР