Най-новата инициатива на ФАНТАСТИКО ГРУП Фантастичен семестър“ дава финансова подкрепа

...
Най-новата инициатива на ФАНТАСТИКО ГРУП Фантастичен семестър“ дава финансова подкрепа
Коментари Харесай

„Фантастичен семестър“ за студентите във ФАНТАСТИКО


Най-новата самодейност на ФАНТАСТИКО ГРУП „ Фантастичен учебен срок “ дава финансова поддръжка на студентите, които работят в компанията. Всеки, който съчетава образованието в университет с работа във веригата, ще може да получава до 600 лева за всеки учебен срок, с цел да подкрепи заплащането на своята семестриална такса. С помощта на тази спомагателна финансова поддръжка компанията цели да насърчи студентите да завършат своето висше обучение, като ги поддържа по време на тяхното следване.

Възможност да се възползват от финансовата поддръжка имат всички сегашни и бъдещи чиновници на ФАНТАСТИКО ГРУП, които са студенти и са минали 6-месечния изпитателен период в компанията. В програмата „ Фантастичен учебен срок “ може да се включи всеки, работещ във веригата студент, без значение дали образованието е в задочна или постоянна форма и без значение дали учи компетентност в степен бакалавър или се стреми да приключи магистърска степен.

„ Във ФАНТАСТИКО ГРУП насърчаваме младежите, които имат предпочитание да натрупат трудов стаж, до момента в който завършат висшето си обучение. Обучението постоянно е по-пълноценно, когато е паралелно с усвояването на на практика умения, изключително в региона на търговията. Финансовата самостоятелност също е част от израстването на младежите, които са при започване на своето кариерно развиване. Ето за какво създадохме самодейността „ Фантастичен учебен срок “, която е част от политиките на компанията за грижа към чиновниците “, споделя Антоанета Методиева, шеф „ Човешки запаси “ във ФАНТАСТИКО ГРУП във връзка старта на самодейността.

Пълните условия за приемането на финансова поддръжка по програмата „ Фантастичен учебен срок “ можете да намерите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР