Най-новата дестинация на MotoGP - Кими Ринг е почти готова,

...
Най-новата дестинация на MotoGP - Кими Ринг е почти готова,
Коментари Харесай

Кими Ринг е почти готова, вижте докъде стигна конструкцията на пистата

Най-новата дестинация на MotoGP - " Кими Ринг " е съвсем подготвена, оповестяват от мотоциклетния шампионат. Трасето ще посрещне заводските тимове за двудневен тест в кралския клас на мотоциклетизма на 19 и 20 август и билетите за феновете към този момент са пуснати в продажба. Работата по трасето върви с цялостна мощ, като в това време довършителните действия по нея са оптимално екологични.
За изработката на пистата във Финландия са употребявани най-нови технологии и нововъведения, които да покачат успеваемостта и продуктивността с по-малко въглеродни излъчвания. Асфалтирането би трябвало да завърши до няколко седмици.

#MotoGP's newest addition to the calendar progresses further

The low carbon emission work continues with great efficiency

NEWS | https://t.co/pJaDxTrE1t
— MotoGP™ (@MotoGP) May 27, 2019
Всеки конструктор от най-високия клас на мотоциклетния шампионат ще бъде показан от най-малко един водач по време на теста, а данните на всички тимове ще бъдат налични до безусловно всички отбори и в трите класа, защото идната година " Кими Ринг " ще дебютира в календара на MotoGP.

#MotoGP El KymiRing será el primer circuito bajo en CO2 https://t.co/D4Oj6YKX4y pic.twitter.com/O5nlILytMW
— Motor y Racing (@motoryracing) May 27, 2019
В началото на 2019 година бяха пуснати клюки, че Финладния изследва и опцията за домакинство във Формула 1 с " Кими Ринг ". Финландия и Нове Зеландия са единствените две страни, които са имали международни първенци във Ф1, само че в никакъв случай не са били домакини на съревнование. " Кими Ринг " e с дължина към 4.6 км и се намира на 160 км от столицата Хелзинки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР