Най-накрая стана ясно защо Благо Георгиев изигра този цирк с

...
Най-накрая стана ясно защо Благо Георгиев изигра този цирк с
Коментари Харесай

Годежът на Златка и Благой - платен

Най-накрая стана ясно за какво Благо Георгиев изигра този цирк с годежния пръстен на Златка Райкова във „ ВИП Брадър “. Футболната звезда подписал контракт за реклама с известна бижутерска компания. Договорил се с продуцентите на риалити формата да намерят метод, по който да презентират техен артикул. В началото Благо имал желание в действителност да се възползва от безплатното украшение, с което да изиска ръката на Златка. От диалозите с „ Биг Брадър “ бил останал с усещане, че той и Златка ще бъдат най-големите звезди в Къщата и успеха им е в забрадка вързана.

Джино и Благо си разделиха Дубай

Уви, откакто видял, че има и други любимци на феновете вътре, почнал да изнудва „ Брадъра “. На няколко пъти поставял ултиматум, че сделката за годеж ще се реализира при обещанието, че ще са финалисти със Златка.

View this post on Instagram
A post shared by zlatkaraykova (@zlatka_raykova) on Jan 6, 2019 at 10:13am PST

Радо Тушев, който е мозъкът на формата, го оставил да има вяра в това дълго време, написа Блиц. Но наподобява Благо не е толкоз малоумен и изчака с предлагането. Вероятно сред тях е имало леко сдърпване, защото от вътрешни хора научихме, че „ Биг Брадър “ е изискал пръстена да му бъде върнат още преди финала на шоуто, когато всички тръпнехме в очакване дали Благо ще клекне на колене пред Райкова.

Емануела: С Благо излизахме на вечеря!

Припомняме, че Георгиев и Райкова приключиха едвам на пето място, а на по-предни позиции от тях се оказаха Станимир Гъмов, Никита Джонсън, Джулиана Гани и спечелилият Wosh MC.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР