Най-мразената свекърва у нас – Бонка от хитовия сериал Пътят

...
Най-мразената свекърва у нас – Бонка от хитовия сериал Пътят
Коментари Харесай

Бонка от „Пътят на честта“ била инвалид година и половина

Най-мразената свекърва у нас – Бонка от хитовия сериал „ Пътят на достойнството “, има нелека орис и в действителния живот, разбра HotArena .

Най-драматичният миг за актрисата Галя Александрова си остава тежката злополука, след която оцелява като по знамение. На Кръстовден през септември тя означи 26 години от трагичния случай, след който живее втори живот.

Зверското меле се случва на считания за вълшебен празник през 1995 година „ Това, което вечно ще ми остане в съзнанието, беше, че изкарана там, в канавката, аз се видях от горната страна... Просто видях каква безформеност съм и си припомням, че си споделих: „ Господи, дотук ли бях! “. Бях на 40 години. Най-голямата ми борба бе да проходя след злополуката “, споделя актрисата за злокобната преживелица. Когато е откарана по неотложност в старозагорската болница, Галя въпреки всичко намерила някак сили да дефинира екипа, който да я оперира. След тежката намеса, при която безусловно се наложило на хирурзите да събират частите от нея, тя била с 22 шева на главата. Събудила се от упойката обезобразена и съвсем като цялостен неработоспособен.

„ Но по-късно с помощта на Господ и на грижите на лекарите и на мен самата съумях да стъпя на краката си след година и половина, в която бях неработоспособен. В тази обстановка доста ми оказа помощ и театърът, както и желанието ми да се върна още веднъж на сцена. Самите лекари не имаха вяра, че ще се възстановя напълно, без да накуцвам, само че аз съумях “, споделя екранната Бонка.

Героинята ѝ в „ Пътят на достойнството “ я изстреля на върха на славата още през 2019 година, когато бе премиерата на първия сезон на трагичния сериал. От този септември в ефира на Нова телевизия се излъчват новите серии от втория сезон, където тя отново е основно настоящо лице. Въпреки дългата пауза сред началото и продължението Александрова споделя, че от самото начало се радвала на вниманието на хората. Спирали я безусловно на всички места – на плажа, по улиците, в магазина. Ставали и куриозни обстановки, тъй като някои от най-върлите фенове не можели да разграничат екранния ѝ персонаж на подла свекърва от действителния човек Галя. Повечето обаче се възхищавали на гения ѝ. „ Мразя ви в сериала, само че ви боготворя като актриса “, казвали те, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР