Най-многобройни обаче са твърденият, че Полша е на път да

...
Най-многобройни обаче са твърденият, че Полша е на път да
Коментари Харесай

Пропутински медии у нас с нов залп срещу Украйна и Полша, по указание на Наришкин

Най-многобройни обаче са твърденият, че Полша е на път да превземе елементи от Украйна.

Източниците на тази пошла агитация водят към Кремъл и съветските секрети служби. „ Полша възнамерява да си върне историческата територия в Украйна посредством мощен съюз с Вашингтон “, това съобщи преди дни Сергей Наришкин, шеф на службата за външно разузнаване на Русия. Това е следващият разказ на съветската агитация, който се вкарва в многочислени действия в региона на осведомителните интервенции.

Същото изказване незабавно се популяризира от организация РИА Новости. Наришкин, чиито деца живеят в Швейцария, а не в Русия, твърди още, че съюзът сред Варшава и Вашингтон е да повтори „ историческата договорка “, подписана след Първата международна война, когато Полша получила правото да окупира част от Украйна за да отбрана света от „ болшевишката опасност “. Това е нов вид на колонизацията и терорът на полонизацията на Украйна. Наришкин стига до неуместни тези като: „ Ръководството в Киев вкара колониален ред и употребява насилствената полонизация като главен инструмент за създаване на разпокъсана Украйна в сянката на Велика Полша “.

Това написа полското издание Cyberdefence24.pl.

В един глас медийните прислужници на Москва в София подеха новата опорка, спусната непосредствено от шефа на съветското разузнаване Наришкин. Публикуват се даже изявленията с „ специалисти “, които в действителност са платени „ анализатори “, проповядващи путинската агитация.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР