Най-много се лъже преди избори и след лов. Крайно време

...
Най-много се лъже преди избори и след лов. Крайно време
Коментари Харесай

Марешки потвърди, че е готов да плаща по 5000 лв. за конкретно неизпълнено обещание

Най-много се лъже преди избори и след лов. Крайно време е на това нещо да се постави край. Това съобщи водачът на „ Воля ” Веселин Марешки, който уточни, че отива на избори с къса и ясна стратегия и уточни главен акцент в нея - Държавна верига от бензиностанции.
„ Моите бензиностанции са си добре, не се тормозете – постарал съм се 30 години, като пчеличка, клиент по клиент ”, сподели водачът на „ Воля ”. И даде обещание, че в случай че не успее да убеди другите политици в идващия мандат да бъде направена Държавна верига от бензиностанции, ще заплаща компенсации на тези гласоподаватели, които са го подкрепили и вероятно вкарали в бъдещата власт -.
Ако в границите на интервала, който определим – примерно година или две, няма построена (държавна или частна) бензиностанция в района, в който сме спечелили, ще платя обезщетение, излезе от думите на Марешки. Той удостовери пред Нова телевизия, че ставало въпрос за обезщетение от 5000 лв..
„ Ами нашите права на грамотните, когато се продават гласове? На процедура необразованите не би трябвало да имат право да гласоподават ”, настоя водачът на „ Воля ”.
Марешки сподели и, че си е осъществил предходно заричане – 300 евро на образовани хора от млади фамилии, за висше обучение.
За край водачът на „ Воля ” разяснява информациите, че си е построил нелегално парцел в Морската градина във Варна, в местността „ Салтанат ”. Той съобщи, че в „ една малотиражка ” тиражирала новината и била на Прокопиев, против който имало митинги за градеж на Черноморието. „ Не мога да давам отговор на такива паразити ”, сподели Марешки. Според него, „ водачът на тази групировка, която изкарва този памфлет ”, сега „ е избягал ” в Нова Зеландия.
„ Фактите са такива, че всичко, което е там, ние сме го купили от някогашния притежател ”, акцентира Марешки. По думите му, той го е заявил пред общината. „ Това е 80 квадрата ”, добави водачът на „ Воля ”. „ Сменил съм ѝ боята, в този момент следствие ли вършим ”, сподели Марешки, съгласно който от тази вест не се интересува никой: „ Ако това беше вест, там щеше да има хиляди протестиращи ”. „ Естествено, че е законно ”, сигурен е той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР