Най-много резервации за великденските и гергьовденските празници са направени от

...
Най-много резервации за великденските и гергьовденските празници са направени от
Коментари Харесай

За Великден и Гергьовден българите задръстват самолетите към тази страна

Най-много резервации за великденските и гергьовденските празници са направени от българите за Йордания. Още при започване на месеца местата за всички екскурзии до такава степен, в това число и за 5 май, са продадени, написа " Телеграф ", цитира Българска телеграфна агенция.

Според специалисти след взрива от искащи да извървят пътя на Мойсей през каменната Петра, пустинята Вади Рум и Мъртво море цените на воаяжа са скочили най-малко с една трета от предходната пролет. Според други поради войната има малко компании, които оферират пътувания.

" Нямам информация някой да е спрял пътуванията за Йордания. Това е безвредна страна за туристи, както и Египет. Всички екскурзии за там са продадени ", увери Румен Драганов, шеф на Института за разбори и оценки в туризма.

През предходната година десетки хиляди потеглиха към Йордания и Израел за Възкресение. Организираните пътувания до Йордания продължиха и през есента макар почналата война.

Друга топдестинация на база офертите в интернет за Великден се обрисува Гърция и остров Тасос. За Изумрудения остров се оферират почивки за към 400 лева на човек с три нощувки с ол инклузив в четиризвездни хотели и курортни селища. Някои от тях включват пътувания до значими православни места, както и тържествени обеди с агнешко и гръцки козунак.

Има и по-евтини предложения със закуска и вечеря, само че е нужен личен превоз.

Така празничните почивки на семейство с дребни деца може да излезе за всички най-вече 1200 лева с джобните.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР