Най-малко в момента имаме полза от нови избори. Българите са

...
Най-малко в момента имаме полза от нови избори. Българите са
Коментари Харесай

Румен Радев: Най-малко имаме полза от нови избори, това е крайна мярка

Най-малко сега имаме изгода от нови избори. Българите са изморени от избори. Това е последна мярка, само че над всичко би трябвало да бъде българският интерес. Това сподели президентът Румен Радев пред публицисти, откакто дружно с вицепрезидента Илияна Йотова сервираха цветя пред Паметника на незнайния войник в София по случай отбелязването на 77 години от успеха над нацизма.

Трябва да търсим решения, които да са наш интерес. През годините не успяхме да реализираме диверсификация. Нашата взаимозависимост е огромна. За разлика от други страни българите са най-бедните в Европейски Съюз и енергийно най-бедните, битката е да не допуснем фрапантно увеличение на цените на доставките.

Рисковете са една чудовищна инфлация, при която хиляди дребни предприятия няма да устоят, това значи тежка икономическа и обществена рецесия с последици и за тези, които ръководят сега, акцентира Радев.

По отношение на РСМ Радев сподели, че чака държавното управление да осъзнава и да отстоява българските ползи.

Очаквам държавното управление да има ясна визия по какъв начин живеят българите, какво желаят българите и да се вслушват в техния глас, добави още той.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР