Най-малко двама заподозрени членове на бандата бяха убити след престрелка

...
Най-малко двама заподозрени членове на бандата бяха убити след престрелка
Коментари Харесай

Двама загинали при престрелка на „банда“ до петзвезден хотел в Канкун

Най-малко двама обвинени членове на бандата бяха убити след престрелка в Hyatt Ziva Riviera Cancun в Мексико, потвърдиха локални чиновници. Гостите и чиновниците бяха принудени да се скрият от личния състав на фона на известията за престрелка, съобщи RT. и

Съобщава се за стрелбата наоколо до петзвезден хотел в четвъртък следобяд, като спорни отчети допускат, че въоръжени мъж или въоръжени мъже са се доближили от прилежащия плаж и са почнали да стрелят.

Държавният секретариат за социална сигурност в мексиканския щат Кинтана Роо съобщи, че двама души, за които се допуска, че са наркодилъри, са били убити, само че добави, че няма отвлечени или съществено ранени туристи. Главният прокурор на щата по-късно удостовери, че случаят е престрелка на тайфа, казвайки, че се е случило на плаж на близко разстояние от курорта.

Мексиканските вести ADN40 оповестиха, че един екскурзиант е бил лекуван за неуточнена „ лека контузия “ след случая.

Изпълнителният шеф на NBCUniversal Майк Сингтън беше в курорта и разказа, че е бил отведен в „ тъмна стая във вътрешността в хотела “, с цел да се скрие.

В рамките на един час гостите бяха позволени назад до рецепцията на хотела.

Говорител на Hyatt Ziva Riviera в Канкун, известна туристическа дестинация за американците, сподели пред Daily Beast, че личният състав на хотела „ неотложно ангажира локалните управляващи “, за които се твърди, че са на мястото на следствието.

Посолството на Съединени американски щати в Мексико съобщи, че изследва известия за стрелбата....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР