Най-малко 22-ма души са починали, а няколко други са били

...
Най-малко 22-ма души са починали, а няколко други са били
Коментари Харесай

Фалшив алкохол уби над 20 души в Индия


Най-малко 22-ма души са умряли, а няколко други са били приети в болница в Индия след приложимост на отровен алкохол, оповестиха управляващите.

Смъртните случаи са настъпили основно в две села в източния щат Бихар, където продажбата и потреблението на алкохол са неразрешени.

Такива забрани са в действие в няколко индийски щата, което води до преуспяване на търговията на черния пазар с на ниска цена алкохол, създаван в нерегламентирани улични дестилерии, който убива стотици хора всяка година.

При последния случай във вторник мъже в област Саран почнали да повръщат, след което положението им се влошило.

Трима от тях умряли на път за болничното заведение, а други – по време на лекуването си в сряда и четвъртък, като по данни на локалните медии броят на жертвите е 31.
Началникът на болничното заведение Сагар Дулал Синха съобщи, че до момента са осъществени 22 аутопсии.
Старши служител на реда Сантош Кумар съобщи, че управляващите са подхванали ограничения против магазините за незаконен алкохол в региона.

“Арестувахме повече от дузина търговци на алкохол и задържахме някои други ”, сподели Кумар пред Агенция Франс Прес, представен от БГНЕС.

По данни на Международната асоциация на производителите на спиртни питиета и виновност в Индия, от към петте милиарда литра алкохол, които се изпиват всяка година в страната, към 40 % се създават незаконно.
Незаконният алкохол постоянно се подправя с метанол, с цел да се усили силата му.
При усвояване метанолът може да аргументи слепота, увреждане на черния дроб и гибел.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР