Най-малко 20 души са загинали и десетки други са били

...
Най-малко 20 души са загинали и десетки други са били
Коментари Харесай

Най-малко 20 убити и десетки в критично състояние след стрелба в Лас Вегас

Най-малко 20 души са починали и десетки други са били отведени за лекуване в болница с огнестрелни рани в американския град Лас Вегас . Това оповестиха от локална болница, до момента в който полицията проверява известия за стрелец, разкрил огън по време не музикален концерт , оповестяват американските медии.

Сред починалите има и служители на реда.



Уточнява се, че в лечебни заведения с огнестрелни рани са признати над 100 души, от които голям брой са в сериозно положение.

Стрелецът е разкрил огън в региона на казиното хотел Mandalay Bay, най-вероятно от горните етажи на постройката.

MORE — Moment of shooting at country concert in Las Vegas captured in video footagehttps://t.co/3yqbAzEptJ pic.twitter.com/ytA8JSrTvk
— DAILY SABAH (@DailySabah) October 2, 2017

Потребител в " Туитър " написа, че хотелът е бил блокиран от полицията, до момента в който различен консуматор твърди, че двама въоръжени мъже, които са стреляли по охранител и служител на реда, били на 32-ия етаж на хотела.

Очевидци са чули голям брой изстрели .

По-късно от локалната полиция оповестиха, че стрелецът е " повален ", без да дават повече детайлности. Според локални медии нападателят е локален гражданин. Той е имал и съизвършител, който към момента е на независимост.

Terrifying scene as concert goers attend to injured while gunman opens fire at Mandalay Bay resort in Las Vegas. pic.twitter.com/3bisNIjur2
— Josh Caplan (@joshdcaplan) October 2, 2017

БиБиСи прецизира, че стрелецът е разкрил огън по време на музикален кънтри фестивал, който се провеждал на площад пред хотела.

Видеоклипове в обществените медии демонстрират стотици хора, бягащи под паника от мястото, като може да бъде чут тон от продължителна автоматизирана пукотевица .

Полицията поучава хората да заобикалят региона.

Посетители на концерта оповестиха, че са видели дуло, припламващо от горните етажи на хотел Mandalay Bay.

Video recorded from high-rise building shows people running for their lives as assailant opens fire in Las Vegashttps://t.co/3yqbAzEptJ pic.twitter.com/X6VCQlInCJ
— DAILY SABAH (@DailySabah) October 2, 2017

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР