Най-малко 15 души, двама от които тежко, бяха простреляни по

...
Най-малко 15 души, двама от които тежко, бяха простреляни по
Коментари Харесай

Масова стрелба на парти за Хелоуин в Чикаго

Най-малко 15 души, двама от които тежко, бяха простреляни по време на всеобща пукотевица на празненство за Хелоуин в Чикаго в ранните часове на неделната заран. Това е следващият уикенд, белязан от принуждение с огнестрелно оръжие.
Прочетете още
Шест дами на възраст сред 26 и 32 година и деветима мъже на възраст сред 26 и 52 година са ранени при стрелбата. Според очевидец, интервюиран от локалните медии, стрелбата е станала малко след 1 ч. през нощта, когато е зародил пердах и на хипотетичния стрелец е било отказано да влезе още веднъж на празненството.

По първични данни на полицията двама души са получили сериозни пострадвания. 26-годишна жена, която е получила огнестрелна рана в лявото бедро и дясната подбедрица, и 48-годишен мъж, който е получил огнестрелна рана в дясното бедро и две огнестрелни рани в лявото бедро.

Според полицейското ръководство в Чикаго обвиненият мъж е бил арестуван при опит да избяга пешком от мястото на случая. По данни на полицията хипотетичният стрелец е носел револвер, когато е бил арестуван наоколо до празненството в Норт Лоундейл, квартал в югозападната част на Чикаго.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР