Най-малкият по площ апартамент, който се продава към момента в

...
Най-малкият по площ апартамент, който се продава към момента в
Коментари Харесай

Каква е цената на най-малкия апартамент в елитен небостъргач в Москва

Най-малкият по повърхност апартамент, който се продава все още в един от небостъргачите на бизнес центъра " Москва Сити " - най-престижният в съветската столица - нарастна с повече от 4 милиона рубли, т.е. с към 50%, за по-малко от седмица. На това обърна внимание Telegram каналът " Москва през днешния ден ", написа Лента.ру.

Така, шест дни след публикуването на известието, че оповестеното за продажба микростудио от 8,4 квадратни метра в " Москва Сити " е най-евтиното в бизнес центъра, подалият обявата увеличи цената му с 4,4 милиона рубли.

По подобен метод дребното жилище, за закупуването на което седмица по-рано бяха поискани 7,8 милиона рубли (около 100 хиляди долара), към този момент коства 12,2 милиона рубли (около 150 хиляди долара).

Известно е, че въпросният микроапартамент се намират на 42-ия етаж на небостъргача в " Москва Сити ". Вътре в микроапартамента има легло с широчина 140 см, дребен кулоар с дрешник за облекла, кухненска част без готварска печка и баня с душ. Апартаментчето има и панорамен прозорец, само че жителят му няма да може да се приближи до него, защото съвсем цялото пространство е заето от леглото.

Според изказванията на продавача, облицовката в студиото е направена от висококачествени материали, а обзавеждането с мебели и техническо съоръжение са от премиум клас.
 Какво е да живееш в първокласен дом в небостъргач - става известно, че има и дефекти
Какво е да живееш в първокласен дом в небостъргач - става известно, че има и дефекти

Каква е цената на най-скъпия апартамент в небостъргач в Русия

В началото на октомври анализатори от компанията " Индикатори на пазара на недвижими парцели " стигнаха до извода, че площта на най-малкия апартамент в нова жилищна постройка, записана в Москва през август, е 15,7 квадратни метра.

Оказва се, че в края на лятото най-търсени в съветската столица са дребните студиа и едностайни жилища до 46 квадратни метра - те съставляват 55% от общите продажби на жилища в нови здания. Делът на двустайните жилища е 33%, а на тристайните - 9%.

Експертите на пазара на жилищни парцели изясняват интереса на купувачите към дребните жилища главно на два фактора.
 Как се избира жилище за препродажба - опитът на специалисти от Москва
Как се избира жилище за препродажба - опитът на специалисти от Москва

За предпочитане е парцелът да е в тухлена постройка... и какви са другите критерии

" Популярността на дребните жилища може да е обусловена както от предлагането от строителните бизнесмени - на пазара на недвижими парцели в Москва се проектират и продават забележителен брой дребни жилища - по този начин и от опцията за вложение и икономисване на пари.

За тези цели дребните московски недвижими парцели са доста благонадежден актив и относително наличен вид ", счита заместител ръководителят на " Росреестра " за Москва, Дария Кудинова.
 Петте най-високи жилищни небостъргача, които се строят в този момент в Москва
Петте най-високи жилищни небостъргача, които се строят в този момент в Москва

Те са от висок клас, на пето място е 55-етажна сграда
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР