Най-малките очакват с диво нетърпение да потеглите заедно към морето

...
Най-малките очакват с диво нетърпение да потеглите заедно към морето
Коментари Харесай

Как да забавляваме децата в колата на дълъг път

Най-малките чакат с диво неспокойствие да потеглите дружно към морето и да прекарат идващите дни в игри по пясъка, във водата и безпределно ястие на сладолед.

Пътят до морето обаче не е къс и не е лек въобще, а за дребните нетърпеливи човечета, може да се трансформира в призрачен сън, което пък се трансформира в тестване за нас.

Но ето няколко метода, с които да ги забавляваме и занимаваме по време на пътуването, тъй че то да е удобно за всички в купето.



Дръжте играчки на разположение! 

За да не се постанова да се вадят неща от чанти или от багажника по време на път, което в допълнение да изнерви ситуацията, си пригответе няколко обичани дрънкулки на разположение, които да му извадите, сега, в който му стане скучно.

Играчките от колата

Подсигурете автомобила с играчки особено, стоящи в него. По този метод хлапето знае, че в колата постоянно има едни специфични играчки за пътешестване, които го чакат да се качи в нея.

Игри с вас самите

Не е мъчно да измислите игри, с които да занимавате детето си. Те не би трябвало да са комплицирани, а просто занимателни и разсейващи, като да вземем за пример: " Колко коли ни подминаха. " или " Кой пръв ще уточни жълтата кола, когато ни задмине ".
 Идеи за пътешестване за всеки месец до края на годината Идеи за пътешестване за всеки месец до края на годината
Ако сте от хората, които обичат да пътуват, само че се чудят къде тъкмо да отидат, то в този материал ще предложим за вас хрумвания за пътешестване д...



Електрониката

Не е загадка, че това е най-лесния и забавен метод за всички и несъмнено, ние не ги изключваме от листата. Но несъмнено без да се прекалява, защото лятно време те загряват много по-бързо, с изключение на очевидното напрежение и повреждане на очите на малчуганите, само че и на детето може да му стане неприятно, в случай че се взира прекомерно дълго време в екрана.

Не забравяйте храна!

При никакви условия не тръгвайте на път без храна и вода! Дали ще е тъй като някой ще огладнее, или просто да имате нещо за хрупане на разположение, което да разсейва - най-важното по време на път са храните и напитките.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР