Най-малката сестра на Лорин Гудман, Амелия, намекна за разрив с

...
Най-малката сестра на Лорин Гудман, Амелия, намекна за разрив с
Коментари Харесай

Сега по-малката сестра на Лорин Гудман, Амелия, говори в загадъчна публикация в социалните медии, като намеква да спазва дистанция, след като инфлуенсърът беше публично опустошен от семейството на Ани Килнър

Най-малката сестра на Лорин Гудман, Амелия, загатна за раздор с инфлуенсъра, откакто женения футболист Кайл Уокър беше посочен като татко на двете й деца

Публикацията идва единствено 24 часа, след като сестрата на Ани Килнър осъди Лорин за нейните продължаващи „ мъчения и свирепост “, откакто Уокър беше доказан като татко на дребната й щерка.

Футболистът към този момент беше посрещнал наследник, тригодишния Кайро, с Гудман през 2020 година по време на по-ранна разлъка с Килнър.

Двойката има трима сина, а брюнетката, която се срещна с Уокър, когато бяха младежи, в този момент е бременна в седмия месец с четвъртия им наследник.

В Instagram в понеделник вечерта сестрата на Килнър, Сиан, подлага на критика Гудман, че продължава да се опълчва на майката на три деца, макар че знае за бременността ѝ.

Тя напи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР