Най-красивото нещо на Коледа са детските усмивки, които ни показват,

...
Най-красивото нещо на Коледа са детските усмивки, които ни показват,
Коментари Харесай

Радеви украсиха елхата в президентството

Най-красивото нещо на Коледа са детските усмивки, които ни демонстрират, че би трябвало да бъдем положителни, че всеки от нас има потребност от поддръжка, от добра дума и изключително от протегната ръка в мигове на тествания. Това съобщи президентът Румен Радев пред деца, чието лекуване се подкрепя от „ Българската Коледа “. Те гостуваха през днешния ден на „ Дондуков “ 2, с цел да украсят дружно с президента и брачната половинка му Десислава Радева елхата в постройката на президентската институция, оповестиха от прессекретариата на президента.
„ Коледата може да стартира! “, разгласи Румен Радев, откакто децата го увериха, че са изработили празнична декорация и са написали писмата си до Дядо Коледа. „ Това е най-светлият празник, тъй като ни зарежда с доста положително и ни подарява доста религия и вяра. Коледата сбъдва нашите фантазии “, съобщи президентът. Румен Радев уточни, че елхата, украсена от дребните посетители на „ Дондуков “ 2, е чудесна, тъй като „ грее “ с въображението и фантазиите на децата.


Украсяването на коледното дърво в президентската институция е част от акцията „ Българската Коледа “, която се организира под патронажа на президента. Шестнадесетото издание на благотворителната самодейност си слага за цел да помогне на децата с тежки болести и увреждания като обезпечи модерна високотехнологична инсталация и сложна грижа за тях.
По време на коледното празненство дребните посетители и Лили Боянова създадоха коледни играчки, писаха писма до Дядо Коледа с Мариана Векилска, украсиха коледни сладки и джинджифилова къща с MasterChef, пяха коледни песни с Михаела Филева и четоха коледни приказки с Антон Хекимян.
Участници в тържеството бяха и реализатори от 144 СОУ „ Народни будители “, Танцов отбор „ Пламъче “, Спортен клуб по художествена гимнастика „ Финес “, Студио за типичен и съвременен балет `Ирина Стоянова " – Симона Кюрчева и Вокално студио за поп и джаз „ Икономов “ – Ая Христова. Изпълнение на саксофон направи Добромир Добрев, ученик на Националното учебно заведение за музикални и театрални изкуства „ Христина Морфова “ в Стара Загора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР