Най-красивият конкурс в България за пореден път ще опъне червения

...
Най-красивият конкурс в България за пореден път ще опъне червения
Коментари Харесай

Мис България 2019 с екологична кауза за чиста планета

Най-красивият конкурс в България за следващ път ще опъне аления килим, с цел да бъде определена Мис България 2019. Организатор и лицензиант на състезанието е Модна организация Интерсаунд.

Както всяка година, участничките в състезанието се ангажират с съответна обществена или екологична идея. Тази година те се афишират в отбрана на планетата ни от световното замърсяване-екологичен проблем Номер 1 в съществуването на Земята.

Въздействащо начало на шоуто е подчинено точно на главната тематика на състезанието: „ Green Planet – Fresh Air “. Това ще бъде неповторим танц -дефиле в нетрадиционен стайлинг и образни картини, съчетани с хубостта, стремежа на младостта и увереността на девойките че би трябвало да живеят в чиста Планета, където ще са щастливи, ще основат семейство и ще отгледат своите деца!

В програмата ще чуем осъществяванията на Биляна Лазарова, Цвети Радойчева, Владислав Славов и Евгени Минчев, който ще показа новата си ария „ Гълъбо “.

В журито ще видимчетири носителки на купата Мис България- Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Тамара Георгиева и последната носителка на купата Теодора Мудева, която единствено преди месец завоюва влиятелния интернационален конкурс Мис Планет 2019!

Режисьор на спектакъла още веднъж е Мартин Желев, а хореографията е поверена на Събин Асенов.

Водещи на блестящата гала са очарователните Боряна Баташова и Теодор Тодоров – Тео.

Участничките ще дефилират с дрехи на бутик „ Reserve “, бански костюми с марката „ Dellfina “ и публични тоалети на огромния български дизайнер Христо Чучев. Обувките са предоставени от „ Сара Пен “.

Официален коафьор на Мис България е Christian of Roma.

Генерални спонсори на състезанието са АРТЕ СПА & Парк Хотел - Велинград, Орехите, Гранд Хотел Банско, фитнес Пулс и Christian of Roma.

Официален транспортьор на състезанието е Дари Травел.

Красивите претендентки за короната ще проведат своята подготовка на подготвителен лагер в Гранд Хотел Банско и фитнеси Пулс.

Ще получат дарове от нашите другари от Кристиан оф Рома, Гарлен, очила GaGa, Делфина, Сара Пен и салами „ Орехите “.

Големият край на МИС БЪЛГАРИЯ е на 21.11.2019, 19ч., зала Рейнбоу Плаза, София!

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР