Най-красивата българка за 2002 г., определено знае нещо за добрия

...
Най-красивата българка за 2002 г., определено знае нещо за добрия
Коментари Харесай

Най-красивата българка за 2002 г. разкрива съкровените си тайни

Най-красивата българка за 2002 година, несъмнено знае нещо за положителния външен тип и щастието. Физическата хубост е друга за всеки човек, не би трябвало да се лимитира до избрани стандарти, които са ни наложени в годините от стилната промишленост. Теди Бургазлиева несъмнено се старае да зарежда с позитивна сила почитателите си в Инстаграм. Ето за какво тя е решила да направи още нещо, с цел да се отблагодари на всички, които я следват.

Бургазлиева ще се опита да предизвиква хората да се обичат повече. Когато един човек е удовлетворен от себе си, харесва се с всички свои плюсове и минуси, той е доста по-пълноценен и здрав, написа dariknews.bg. Теди знае това, тъй като сама е разкрила персоналното благополучие, което е отвън светската суетност. Сега тя ще демонстрира на почитателите си ритуали, които укрепват " самолюбието ". С това начинание тя ще се занимава през цялата 2021 година, стана ясно от обява в Инстаграм.

" Ще споделям с вас моите ритуали и практики за грижа към себе си. Обещах си да се отдам на това през новата година ", написа родната хубавица, която е отбелязала на местоположението, че се намира в Калифорния.

Бургазлиева посъветва почитателите си да обгръщат себе си с ръце, все едно се пробват да се прегърнат. Дали става дума за тип медитация или визуализация, не излиза наяве, само че е реалност, че е доста значимо да си даваме обич, с цел да я получаваме. " Според проучване от 2011 година, това понижава болката. Може да ви помогне да се чувствате в сигурност. Може да усъвършенства настроението ви ", добавя още Бургазлиева.

Тя споделя още, че през 2015 година си купила пръстен, символизиращ самоуважението. Теди споделя още, че се е научила да слуша интуицията и знаците, които личното ѝ тяло дава. На фотографията се вижда, че носи пръстен с пеперуда, който символизира няколко неща: мощна промяна и трансформация в живота, възобновяване и презареждане, нематериалност и вярна психическа конфигурация. Вторичното значение на пеперудата, написа миската, е обвързвано с намиране на наслада от живота.

" В доста обичаи по света пеперудата символизира душата. В Китай пеперудата може да съставлява величие. За японците бяла пеперуда символизира душата на покойниците. За античните гърци пеперудите символизират душeвността, душата и нейното величие ", приключва Бургазлиева посланието си.

Иначе миската се любува на своя живот в Щатите, където живее със брачна половинка си Симеон и близнаците им Ема и Раян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР