Най-желаният ерген у нас най-после призна, че има жена до

...
Най-желаният ерген у нас най-после призна, че има жена до
Коментари Харесай

Ергенът призна, че не е ерген! Познавал изгората си преди шоуто, но след финала искрата пламнала

Най-желаният ерген у нас най-сетне призна, че има жена до себе си, с която се срещнал преди началото на фотосите на предаването. Ергенът Виктор Стоянов разкри, че е доста влюбен в изгората си.

" Държа обаче да отбележа, че искрата посред ни прехвръкна по-късно, когато се върнах в България. Преди да се насочва на приключението, впускайки се в търсенето на любовта, сред нас нямаше нищо, в противоположен случай даже не бих тръгнал. Връзката ни стартира последователно, на по-късен стадий, откакто разбрахме, че сме привлечени един от различен и имахме времето и опцията да се опознаем ", признава той в изявление за Dir.bg.

" По принцип нямам навика да подобавам към близките с съмнение и съмнение, тъй като не съм учтив по този метод. Отношението ми към другите е такова, каквото бих желал да получавам от тях. Ето за какво съм податлив да дам късмет на всеки, знаейки, че с времето желанията му сами ще проличат. Така сторих и в този съответен случай. И не скърбя, че го направих, тъй като както и аз самият се убедих, известността ми не е бил факторът, привлякъл я към мен. Дори в противен случай, сигурен съм, че в случай че сега не бях разпознаваемо лице, тя щеше да бъде още по-щастлива ", разсъждава още Ергенът.

Ето го и цялото изявление на Виктор Стоянов пред Дир.бг:

Ако у нас въобще има човек, който сигурно не се нуждае от каквото и да било показване поради своята безгранична известност, то това безусловно изрично е Виктор Стоянов, прочут още като първия български " ерген ". В момента той измежду най-разпознаваемите родни лица, които хората, забелязали ги напълно инцидентно по улицата, или стопират, обзети от неспокойствие, с цел да разменят небрежно няколко думи с тях, докосвайки се до славата им, или възползвайки се по някакъв метод от нея, настървено снимат отдалеко, надявайки се да не бият доста на очи, с цел да блеснат по-късно в обществените мрежи с папарашките си фрагменти. Да, без значение дали на някого му харесва или не, никой не може да отхвърли, че някогашният професионален състезател, трансформирал се в живото въплъщение от плът и кръв на женските копнежи, е една от най-актуалните персони по нашите географски ширини, привлекли вниманието и интереса на необятната аудитория.

Неговата сантиментална приказка, проследяваща търсенето на същинската обич измежду двайсет и две дами, радикално разнообразни една от друга, дълго бе най-коментираната тематика в страната ни, която в продължение на три месеца приковаваше дребни и огромни пред телевизионния екран през две следващи вечери в седмицата. А когато тя най-накрая завърши, дебатите около нея станаха още по-разгорещени, защото незабавно след щастливия ѝ край последва непредвиден поврат, а точно - раздялата на основния ѝ воин и неговата годеница. Въпреки че тогава рускинята Виктория Капитонова получи последната роза от Виктор Стоянов, считана за знак на неговите усеща, или най-малко желанието му за пораждането на такива, оказа се, че тя е увехнала бързо, откакто двамата са прекрачили границите на вълшебния свят, в който се срещнаха, връщайки се към действителния.

Раздялата им провокира нечуван отзив измежду феновете на предаването, които още в неговото начало допускаха, че мощните усеща на героите, достигнали до финала му, освен ще спечелват, само че и ще пребъдат. Уви... Не по този начин се случи. За да разберем за какво връзките им доближиха толкоз скоро до своя провал, през днешния ден беседваме със самия " ерген ", който като се изключи че хвърли светлина по този въпрос, съумя да ни изненада, разкривайки извънредно пред Life.dir.bg истината за новата глава в неговия живот, почнала след присъединяване му в хитовото риалити шоу.

Открил ли е към този момент жена, която да застане до него, и ако отговорът е позитивен, то коя е тя - дали е Александра, в чиято компания бе видян на няколко пъти, или е някоя друга, към момента непозната за светлините на прожекторите, можете да разберете от самия него. Виктор Стоянов особено за Life.dir.bg - както постоянно прям, почтен, предвидлив и вежлив, какъвто би трябвало да бъде един същински благородник.

Здравей, Виктор! При първата ни среща, състояла се преди старта на предаването " Ергенът ", показа, че изпитваш известна доза съмнение дали си съумял да се представиш уместно в него.

Да, по този начин беше.

Сега, откакто имаше опцията да си припомниш цялата история, проследявайки я от начало до завършек на дребния екран, изпитваш ли задоволство от присъединяване си?

Откровено казано, изпитвам признателност и благодарност за обичта на хората, които срещам на улицата всеки ден. Голяма част от тях ми споделят, че съм дал добър образец, изразявайки вярата си той да послужи на младежите. Това прави мен благополучен, а майка ми - горда. Гледайки обаче предаването, аз самият открих доста неточности, които съм позволил в неговите рамки. Сега съм на мнение, че имаше редица обстановки, в които можех да постъпя надалеч по-разумно.

Кои бяха тези думи или дейности от твоя страна, които би желал да промениш?

Много са... Смятам, че не обърнах задоволително внимание на част от девойките, а друга част от тях разочаровах с решенията си. Разбира се, няма по какъв начин да пропусна и случилото се сред Виктория и Александра. Ако всичко е по този начин, както бе излъчено, то тогава смятам, че съм направил неверен избор.

Като фен, през последните месеци несъмнено си добил визия за всички обстановки, които са ти убягнали на снимачната площадка, защото през множеството време там бяхте разграничени с претендентките за твоето сърце. Следейки след това епизодите, съумя ли някоя от тях да те изненада, променяйки мнението ти за нея?

Не бих споделил. Мисля, че преценката ми най-малко за осемдесет % от тях, основана на това, което съм усетил за трите месеца в компанията им, е напълно точна. Естествено, феновете няма по какъв начин да видят и доловят това, което аз съумях тогава, просто тъй като времетраенето на епизодите не го разрешава. Няма по какъв начин за час и половина да се покаже безусловно всичко в един ден, а единствено това, което би било най-интересно за фена. Само че от време на време дребните неща са по-значими от огромните, въпреки всичко не на вятъра споделят, че дяволът се крие в детайлите... А точно те ми помогнаха да изградя мнението си за всяка една от дамите.

Според теб дали хората, следящи тази сантиментална телевизионна приказка, добиха неверна визия за някоя от героините в него?

Вероятно. Аз мога да дам образец с Люси, която за мен е една красива и страхотна жена с положително сърце и възприятие за комизъм. Мисля обаче, че тези нейни качества по-скоро останаха скрити и не съумяха да се откроят, не и по метода, по който аз ги забелязах и почувствах, опознавайки я.

Интересно ми е, в случай че в този момент имаше опцията да върнеш времето обратно, заставайки очи в очи с оня Виктор, мигове преди да се впусне в това премеждие, какво би го посъветвал?

Да бъде още по-добър слушател, тъй като това, което претърпях във формата, още веднъж ми сподели, затвърждавайки към този момент построената ми преценка, че не влагам задоволително усърдие като подобен. Да, прослушвам всеки, само че сякаш не слушам вярно, не вниквам в това, което ми се споделя. Естествено, това може да се дължи на редица аргументи, като напрежение, отмалялост и его, само че в последна сметка те не трябва и не би трябвало да ми служат като оправдания. Необходимо е да трансформира нещата, учейки се да екстрахирам най-ценното и значимо от всеки диалог.

В свое скорошно изявление Виктория Капитонова, която в последна сметка надделя останалите 21 девойки, получавайки последната роза от теб, разкри, че след края на формата много бързо сте се разделили, без да си дадете късмет един на различен, с цел да видите какво би могло да се случи посред ви. Защо не се опитахте да развиете връзката си, в случай че на финала ѝ сподели, че искаш да я опознаеш в същинския живот?

Знаеш ли, от време на време упованията просто се разминават с действителността Ако би трябвало да бъда почтен, двамата с нея бързо стигнахме тъкмо до този извод. Каквото и да сме си мислили или предполагали, попаднали в плен на спонтанните страстите, пристигнали с приятните прекарвания, то се оказа... заблуда, която изчезна, откакто се върнахме към нормалното си русло. Може и да я харесвах, тъй като бе забавна, занимателна и умна, само че имаше доста неща, за които нямаше по какъв начин да си затворя очите току-тъй, тъй като те радикално се различаваха от визията ми за това каква би трябвало да бъде дамата до мен.

Чудя се, до момента в който стоеше пред нея, изричайки тези прелестни слова в последните мигове на шоуто, имаше ли миг, в които почувства, че искаш да ѝ дадеш инкрустирания с диаманти пръстен, изравен в джоба ти, само че след това се разубеди?

За мен това е крачка, която всеки мъж би трябвало да направи един път в живота си. Взимайки сходно решение, належащо е той да е изцяло сигурен, че е толкоз влюбен в дамата против себе си, че да не може да си показа дните без нея. В този случай пръстенът и обещанието, което се дава с него, идват от единствено себе си. Очевидно аз не съм изпитвал толкоз мощни усеща към нея. Да, сигурно щеше да бъде забавна и красива история, която да описваме след години на децата си, в случай че нещата стояха по различен метод.

Как се разделихте с нея?

Цивилизовано (смее се). След всичко, което преживяхме в предаването, застанахме очи в очи и говорихме намерено един с различен, давайки публичност на мислите и възприятията си. По принцип от време на време, колкото и необичайно може да звучи, истината има няколко гледни точки, само че се оказа, че в този случай и за двама ни тя бе една и съща, и по-точно, че нямаме бъдеще дружно. Разделихме се без страдание, само че с признателност, за претърпяното, от което ще ни останат хубавите мемоари.

Мнозина се питат дали предаването щеше да има по-различен край, в случай че Александра бе предпочела да остане. Според теб дали тя фактически можеше да бъде победителката?

Да кажем, че всичко е допустимо, само че към този момент няма по какъв начин да разберем, нали? Предпочитам обаче да не се впускам в догадки и догатки какво е можело да бъде или по какъв начин вероятно биха се развили нещата, в случай че събитията бяха разнообразни, тъй като това значи, че пребивавам в предишното, а това не е по този начин. " Ергенът " безспорно е една от вълнуващите и значимите глави в персоналната ми история, тъй като пишейки я, получих значими уроци, които ми помогнаха да развия и израсна като мъж, като човек, като персона, само че тя завърши. Сега съм обърнал нова страница и не преставам напред.

Интересно ми е, в случай че ти предложат още веднъж да участваш в сходно риалити, би ли се съгласил?

Мисля, че каквото имах да взема от този тип опит, към този момент го взех.

Тогава ще те попитам различен въпрос, който не дава мира на феновете на предаването, а точно - задоми ли се " ергенът "?

Да.

Сериозно? Ето това към този момент е вест. Честито!

Е, не съм се сгодил или оженил, само че имам момиче до себе си.

Нещо в мен ми подсказва, че макар всички спекулации, изписани по тази тематика в пресата, половинката ти не е нито една от дамите, с които се срещна в шоуто.

Прав си.

Тогава по какъв начин се запознахте?

Чрез общ другар, по време на подготовка. Вероятно не звучи като някоя вълшебна история, изключително след сцените в " Ергенът ", където ситуацията и атмосферата за всяка среща бяха необикновено сантиментални, само че за мен е тъкмо такава. Ако имаш усеща към някой човек, то всяко място се трансформира в особено, а най-обикновеното деяние - във значимо събитие, по този начин чувството е, че фактически изживяваш приказка.

Кога се срещнахте с нея?

Преди да отпътува за Турция, където снимахме предаването. Държа обаче да отбележа, че искрата посред ни прехвръкна по-късно, когато се върнах в България. Преди да се насочва на приключението, впускайки се в търсенето на любовта, сред нас нямаше нищо, в противоположен случай даже не бих тръгнал. Връзката ни стартира последователно, на по-късен стадий, откакто разбрахме, че сме привлечени един от различен и имахме времето и опцията да се опознаем.

В самото начало имаше ли даже дребни терзания, че тя може да ти обръща внимание поради известността, на която се радваш?

Не, никакви. По принцип нямам навика да подобавам към близките с съмнение и съмнение, тъй като не съм учтив по този метод. Отношението ми към другите е такова, каквото бих желал да получавам от тях. Ето за какво съм податлив да дам късмет на всеки, знаейки, че с времето желанията му сами ще проличат. Така сторих и в този съответен случай. И не скърбя, че го направих, тъй като както и аз самият се убедих, известността ми не е бил факторът, привлякъл я към мен. Дори в противен случай, сигурен съм, че в случай че сега не бях разпознаваемо лице, тя щеше да бъде още по-щастлива.

И тъй като не желая да встъпвам прекомерно във вътрешността в персоналния ти живот, нарушавайки неговата цялост, в този момент мисля да сменя тематиката. Затова, кажи ми, по какъв начин се развиват нещата в професионален проект.

В момента се усещам добре, въпреки да съм претрупан с работа. След " Ергенът " не спирам да получавам оферти за разнообразни планове, някои от които одобрявам, други - отбивам. Донякъде отхвърлям задължения, тъй като към този момент съм се натоварил с значително такива, да вземем за пример пиша книга, настрана станах сътрудник във компания за ядкови масла, настрана разтварям компания с рекламна активност, а също по този начин ми следва да бъда водещ на национално турне... Ако в този момент ме попиташ с какво тъкмо се занимавам, признавам, че нямам съответен отговор. Когато някой ми зададе този въпрос, аз препречвам, тъй като постоянно пропущам част от нещата, които върша. Установих обаче, че хората всеобщо тънат в илюзия какво е да си фрийлансър, считайки, че имаш лукса да работиш колкото искаш, когато пожелаеш. Това обаче не е по този начин, тъй като за мен това значи да бъда разполагаем 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Ако не е по този начин, просто нищо няма да върви.

Определено не ти е елементарно...

Никак.

Спомена, че пишеш книга. За какво става въпрос за нея?

За отношението и верния метод към една дама, по какъв начин да тълкуваш дейностите и изявленията ѝ вярно, като в това време ти демонстрира какви неточности допускаш и за какво се чувстваш нерешителен в дадена обстановка. Книгата е доста сложна... Дава изясненост, най-малко съгласно моите показа, на това какво е бъдеш благородник, тъй като както по-рано през днешния ден открих, допитвайки се до почитателите си в обществените мрежи в какво съгласно тях се показва това да бъдеш подобен, доста хора в действителност не знаят. Жените дадоха отговор, че един мъж е същински джентълмен, в случай че им отваря вратата, приказва им благо (смее се), дава им връхната си дреха, в случай че им е студено, угажда им на капризите и демонстрира абсолютно доверие и почитание, без значение от обстановката... Един тип да бъде " чехльо ", както биха се изразили някои хора. За мен обаче тяхното разбиране не е изцяло тъкмо и правилно, тъй като аз мисля, че джентълменството не се показва единствено положителните обноски и стила на обличане, само че и в метода на мислене, във усещането за света и хората към теб, а освен това към дамите. Това ще се опитам да обясня, въпреки да не съм сигурен, че ще съумея да засегна всичко, което желая, защото тематиката е доста обширна.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР