Най-известният ерген у нас, който скоро ще гледаме всяка вечер

...
Най-известният ерген у нас, който скоро ще гледаме всяка вечер
Коментари Харесай

Най-известният ерген у нас разкри скандални истории за...

Най-известният ерген у нас, който скоро ще гледаме всяка вечер по малкия екран е фитнес инструкторът и модел, някогашен народен играч и треньор по гребане – Виктор Стоянов. По него ще въздишат дамите по време на първия сезон на риалити формата " Ергенът " по bTV. 31-годишният столичанин описа за живота си преди новото си амплоа, като не скри, че се мисли за мачо.

" От дребен се имам за хубав. Не съм имал проблем с външния си тип и самочувствие. Винаги ми е било преимущество, само че доста хора ме мислят за неприятен човек, надут и недодялан. Това е поради външният ми тип ", изясни Виктор пред Деси Стоянова и Сашо Кадиев в " Преди обед ". След като станало ясно, че ще бъде част от ефирен план, женското внимание към него станало още по-засилено, като дамите работили още по-агресивно в свалките, призна още спортиста.

" Никога не ми е липсвало женско внимание. Действам обаче деликатно. Ерген съм, само че повода е в мен а не в дамите, които са били до мен. Нямам избран усет, не държа на цвят на косата, държа на положителната физическа форма, което е деформиране от това, с което съм се занимавал цялостен живот. Търся мощен темперамент, не желая мекотело до себе си. Жена, която знае какво желае и може да отстоява мнението си ", заключи критериите си Виктор.

Последната му връзка е най-дългата, която е имал - траяла съвсем 8 години. " Разпадна се тъй като двамата сме позволили огромни неточности и до последно не се разбрахме. Предполагам, че грешката е повече в мен. Като човек, който има голям недостиг на самообладание, много постоянно пада, без в действителност да има справедлива причина. Избухлив и пиперлив съм. Казвам неща, които не мисля, за да нараня индивида насреща. Толкова детинско е това, позор ме е... само че работя в тази тенденция да трансформира това в характера си ", изповяда се още младокът.

Стоянов описа и за спортните си инциденти. Преди да стигне до гребането, минал през всевъзможни други спортове като футбол, карате, таекуондо, ръгби, лека атлекита. " Бях от тези деца, които нямаха други занимания с изключение на да играя като за мен спорта беше развлечение. Баща ми доста държеше да съм спортис и имах много тежък режим. Той ме напъваше да упражнявам даже и у дома. Но с днешна дата съм му доста признателен по тази причина. Казваше ми, че в случай че желая да реализира освен това от другите, би трябвало да давам повече от себе си ", показа Ергенът в " Преди обед ".

Нямал навършени 16, когато влиза в Националния тим по гребане, като е първи по резултати на контролните. " Развивах се много бързо.Имаше спекулации от другите от тима, че надали не съм на анаболни стероиди и тем сходни нелепости. Давал съм неведнъж допинг проби и бях чист. Просто съм гребал доста и упражнявал непрестанно за тези резултати ", безапелационен е Виктор. Но претоварването и неналичието на самообладание му изиграват неприятна смешка, написа hotnews.bg.

" Претоварих кръста си, стигнах до интервенция поради строшен прешлен, наложи се да ми слагат болт в кръста. От осем месеца до година трябваше да се възвръщам, само че аз още веднъж демонстрирах неспокойствие и започнах на третия месец тренировки във фитнеса. На четвъртия месец още веднъж влязох в лодката, а на седмия към този момент давах старите си резултати. Така до момента в който един ден на подготовка не усетих доста мощна болежка, тогава с моята треньорка отидохме на проучвания и се оказа, че съм претрупал свиреп доста кръста и риска е доста огромен да продължа със спорта ", изясни риалити героят, който заключава с днешна дата: " Бях млад и доста малоумен, уви! След това 3-4 години се лутах. Имах доста дълго време липса на упоритост и ми беше мъчно да се преоткрия. Дори мога да кажа, че до ден сегашен не мога да се преоткрия. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР