Най-интересното от новия брой на вестник Марица. Кадрил в Областно пътно

...
Най-интересното от новия брой на вестник Марица.
Кадрил в Областно пътно
Коментари Харесай

Четете в Марица: Новата Марица надживя 17 правителства

Най-интересното от новия брой на вестник " Марица ".

Кадрил в Областно пътно - Калев сменя Ташков

Атанас Ташков е освободен като шеф на Областно пътно ръководство - Пловдив със заповед от през вчерашния ден. Бившият народен представител от ГЕРБ е един от най-приближените на градския водач на партията Иван Тотев. Интересното е, че на директорския пост към този момент като и.д. остава Калев, който беше основен инженер в Община Пловдив при ръководството на кмета Иван Тотев.

Кадър на УХТ става заместител на министър Бозуков

Със заповед на премиера Стефан Янев за заместник-министър на земеделието, храните и горите беше назначен Георги Събев. Той е ученик на Университета по хранителни технологии в Пловдив, където има тапия за магистър по стопанска система на хранителната промишленост.

Ремонтът на ул. " Даме Груев " започва през август

Разширението на ул. „ Даме Груев”, за което се приказва към този момент няколко години, ще стартира през август. Това са желанията на компания „ Парсек груп” ЕООД, спечелила публичната поръчка в Община Пловдив за 7,5 млн. лв..

Защо кула може, а подобен атракцион – не

Виенското колело на пл. " Централен " предизвика и хора на изкуството в Пловдив да защитят атракционното оборудване. " Кула може, колело не може, а да не приказваме за другите фестове, мези-не мези, клопки и сергии ", съобщи риторично във Facebook художникът и куратор Емил Миразчиев.

Новата " Марица " - информативен водач на Южна България

3 юни 1991 година е знаменателна дата за пловдивчани - след пауза от 106 година се ражда новият вестник " Марица ". Предизвикателството е огромно, Христо Г. Данов е вдигнал летвата доста високо. Има изумително съвпадане - първата " Марица " се ражда през 1878 година дружно с новата българска страна, наследницата се ражда дружно с новата българска народна власт.

Нападателят на Митко с чорапите излиза от ареста

Ресторантьорът от " Капана " Ивайло Дадански, който влезе в конфликт с продавача на чорапи Митко предходната седмица, излиза от ареста с мярка " парична гаранция " в размер на 5000 лева

Пловдивската атлетика чака 9 златни от Националното
На най-малко девет медала се надява пловдивската атлетика от Националния шампионат за мъже и дами (5-6 юни) на стадион „ Ивайло “ във Велико Търново. Александра Начева (Ботев) ще се завърне в трапа за дълъг и троен скок след интервенция.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР