Най-интересното, което ви очаква утре в новия брой на вестник

...
Най-интересното, което ви очаква утре в новия брой на вестник
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Поръчваш подарък сега, за да дойде през д...

Най-интересното, което ви чака на следващия ден в новия брой на вестник " Марица "

Коледна тресчица: Поръчваш подарък в този момент, с цел да пристигна през декември
Лудницата за коледни дарове за най-малките стартира. И двата огромни хипермаркета за детски артикули оповестиха дните с понижения - в " Хиполенд " трескавото извършване на покупки ще е на 12 и 13 ноември (петък и събота), а в " Комсед " шопингът ще е тридневен - от петък до неделя. Онлайн магазинът на промоция обаче отваря с 2 часа по-рано - в 22 часа, на 11 ноември. Надцакването е реалност от няколко години.

Пускат ни крадци на пароли в телефона и преносимия компютър
Пандемията се трансформира в епохата на киберпрестъпниците. Коронавирусът и ограниченията за битката с нея доста подкрепиха измамниците в нета и им осигуриха „ зелен кулоар “. Те непрестанно измислят нови трикове, а броят на ужилените пораства лавинообразно през последните месеци.

Чисти ли са сметките в градския превоз
Работната група, назначена със заповед на кмета Здравко Димитров да ревизира дали са чисти сметките за разплащане в градския превоз, към този момент е подготвена с отчет. Градоначалникът беше дал период до 10 ноември експертите от вътрешноведомствения надзор на Община Пловдив да ревизират има ли нарушавания при изплащането на дотациите и обезщетенията на транспортните компании.

Без тапи на бул. " Христо Ботев "
Ремонтът на северното платно на бул. „ Христо Ботев” завършва за наслада на водачите и пасажерите, които от няколко месеца пътуват в една колона, чакайки в пъклен тапи. Участъкът от ул. „ Кавала” до кръстовището при Стоматологичния факултет беше приключен през днешния ден, откакто строителите поставиха финален слой асфалт.

Монтираха 400 кг стъкла за аквариумите в музея
Дебели и високотехнологични стъкла бяха инсталирани с огромни старания на стените на новите аквариуми на Регионалния природонаучен музей в Пловдив. Те са направени по поръчка в Чехия. Новите аквариуми са с размер 10 000 и 12 000 литра, а посетителите ще могат да видят в тях акули, скатове и други едри и екзотични морски жители.

Укрепват свлачището над Храбрино, заплашило да откъсне четири села
Теренът към свлачището на изхода на Храбрино към този момент е разчистен и следва укрепването му. Багер работеше на място, видя екип на " Марица ". Ремонтът ще обхване един от основните сектори, през които минава целият трафик за родопските села Дедово, Бойково, Ситово и Лилково.

По-рано на учебно заведение, с цел да има време за тест
Докато чакат тестванията за Пловдивска област, с цел да стартира връщането в клас на учениците от начален стадий, шефове прекрояват образователния график - тъй че да има време за проучването заран. Някои имат намерение да събират децата още в 7,30 ч. сутринта - половин час преди началото на занятията, с цел да не се лишава време от първия образователен час. Учителите без зелен документ пък ще се тестват още в 7 сутринта.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР