Най-интересните новини от Пловдив, България и света ви очакват на

...
Най-интересните новини от Пловдив, България и света ви очакват на
Коментари Харесай

Четете в Марица: Новогодишният куверт закова 100 лева

Най-интересните вести от Пловдив, България и света ви чакат на страниците на утрешния брой на " Марица ". Не го пропускайте!

Нов удар по джоба - коледната софра нарастна с 30%

Доминото с рецесиите напомпа цените на празничните купони. Българите всеобщо влизат в задължения, с цел да обезпечат тържествата и подаръците в фамилията.

По традиция декември е месецът от годината, в който потреблението на родните семейства скача до небето, а редица браншове на бизнеса и търговията бележат големи обороти. Тази Коледа обаче ще счупи върховете поради доминото от рецесии, довели до всеобщ скок на цените. Българите ще платят с до 1/3 повече за празничните трапези спрямо миналогодишните празници, сподели инспекция на " Марица ". Като се прибавят разноските за дарове и пътувания, множеството семейства ще влязат в заеми или ще харчат от спестяванията си, с цел да обезпечат празничните купони по Коледа и Нова година.

Новогодишният куверт закова 100 лв.

Ваканцията за Коледа и Нова година също нарастна. Цените в туристическия секторн няма по какъв начин да не са по-високи по отношение на предишния зимен сезон, сподели Полина Карастоянова, ръководител на Националния ръб по туризъм

Червен таралеж в гащите на опозицията - политически коментар на редактора Васко Вълчев

Коалицията постоянно е била неловко нещо. Даже в белите страни, където политическата класа е от сой, а народът не се води по акъла на андрешковци и антиваксъри.

Коалиционното ръководство е като кучешки впряг, в който до хъски може да се наредят болонка и пинчер. От напор за общи старания на несъвместими сътрудници евентуално се е родила и поговорката за орела, рака и щуката. Всичко това към този момент изпитаха на гърба си Кирил Петков и Асен Василев, нагърбили се с задачата да сглобят власт по западен обичай в балканските ширини. Те евентуално ще берат още доста кахъри, до момента в който се пробват да оправят страната. Дотук обаче безспорното задно колело на обединението е Корнелия Нинова. От първия ден след вота на 14 ноември тя настойчиво лази по нервите на сътрудниците. Наперилата се като Снежанка след дълъг сън в съпротива соцлидерка вижда към себе си единствено джуджета. Нищо че Българска социалистическа партия едвам не се смъкна до пета мощ на последния избор и непредпазливо беше преглътната от партиите на митинга като съдружник.

Първата задача на кабинета са цените на тока, има по какъв начин да бъдат спрени - изявление с Владислав Панев от Демократична България "

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР