Най-хубавото време от годината отново е тук. За да се

...
Най-хубавото време от годината отново е тук. За да се
Коментари Харесай

5 нови коледни романтики, които стоплят сърцето

Най-хубавото време от годината още веднъж е тук. За да се настроим съзвучно с празничното въодушевление, е належащо да осъществим няколко вълшебни домашни ритуала. Да си приготвим чаша топъл чай, да претършуваме съзнанието си за някоя затормозяваща оловна мисъл и да я хвърлим някъде далеко и да се отдадем в прегръдките на сантиментални коледни филми.  За да сме сигурни, че сме пуснали коледния дух от бутилката и сме му предложили точната доза гостолюбие, с цел да остане още дълго.

Макар мнозина да отхвърлят сантименталните като сантиментални и без неприкрит интелектуален принос, изследване сочи, че точно те разполагат с извънредно висок капацитет за възстановяване на прочувственото положение. Елементи като комизъм и типичен хепиенд, в комбиниране с търсенето на същинската обич, са рецептата за добре прекарано време по празниците. Даваме ви 5 оферти за нови коледни романтики, в които да се потопите.

A Castle for Christmas ( " Замъкът за Коледа " )

Радост ни обзема, когато виждаме приказната Брук Шийлдс, която взема решение да дръпне шалтера на света в нов коледен филм на Нетфликс. Със сигурност сме подготвени да я последваме с дяволита детска усмивка. Шийлдс влиза в ролята на популярна авторка на бестселъри, която подхваща странствуване за празника до Шотландия, с цел да избяга от вихрушката на задаващ се скандал.

Както знаем, животът прекомерно постоянно има възприятие за комизъм, само че не и възприятие за комфортен миг. Защото там тя същински и окончателно се влюбва в… палат. Там обаче й следва да се сблъска с намусения херцог, който е притежател. Комедията дава заричане за зареждащо коледно въодушевление и празнични картини, които да ни въодушевят.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР