Най-хубаво се спи между залез слънце и полунощ, твърдят британски

...
Най-хубаво се спи между залез слънце и полунощ, твърдят британски
Коментари Харесай

Не спете върху пресечени линии на Хартман

Най-хубаво се спи сред залез слънце и среднощ, настояват английски учени. Според тях най-хубавото време за работа са първите часове на деня след изгрев слънце.

Най-добро време за заспиване а 21-22 ч., защото сред 22 и 23 ч. се получава физиологически спад на силата, а след среднощ стартира приливът на сила. По-лесно ще се разсъните към 6 ч. сутринта, в сравнение с към 7 ч., когато още веднъж стартира моментът на спад на силата.

Най-вредно е да се спи в местата, където се пресичат по този начин наречените линии на Хартман. Доказано е, че Земята е разчертана от геобиологична мрежа – линиите на Хартман, които минават от север та юг на разстояние 2 м една от друга и от изток на запад – на разстояние 2.5 метра.

Мястото, където живеем и работим, е разграничено на невидими правоъгълници, които са лимитирани от четири ъгъла – местата, където линиите се пресичат.

Хората, които прекарват доста часове на такива пресичания, по-лесно се разболяват и непрекъснато страдат от главоболие. Лесно можете да разберете къде се намират пресечните точки благодарение на махало. Направете го от конец и пръстен или гривна от немагнитен материал.

Първо изследвайте леглото и бюрото си, като постепенно минете над тях с махалото. Когато е над линия на Хартман, махалото се люлее, а в точките на секване се върти. Във вътрешността на правоъгълника е неподвижно. Леглото и бюрото би трябвало да са в правоъгълника, без да попадат върху линиите и още по-малко – върху точките на секване.

 Котки

Вгледайте се в домашните животни – котките и кучетата в никакъв случай не лягат в местата, където линиите се пресичат. Кучетата нормално избират да са в правоъгълника, а котките лягат и на линиите.

Ако имате прочут, който търси вода с пръчки, помолете го да ревизира дали не живеете или не работите на място, където подземен се сливат две подземни реки.

Такова място е не по-малко нездравословно от точките на секване на линиите на Хартман. Вредното им въздействие може да се обезврежда, в случай че сложите под леглото, тъкмо върху пресечната точка, огледало с лице към пода, мраморна плочка, глина, връзка чесън или лук.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР