Най-харесваните публикации на Преслава в социалната мрежа са кадрите, които

...
Най-харесваните публикации на Преслава в социалната мрежа са кадрите, които
Коментари Харесай

Преслава се изповяда за Паола и кариерата си СНИМКИ

Най-харесваните изявления на Преслава в обществената мрежа са фрагментите, които споделя със своята дъщеричка Паола, издава изпълнителката. През септември момиченцето ще навърши 3 години, а появяването й сложи начало на нов стадий в живота на обичаната изпълнителка на “Пайнер “. “Аз прекомерно доста се приписвам на едно нещо, като се захвана с него и съм си мислила, че като родя, ще бъда стопанка, майка и нищо друго. Нещата обаче могат да се съчетават ", признава Преслава в свое изявление пред Деси Жаблянова.

" Паола е една доста огромна късметлийка, тъй като тя е доста привързана към мен и с помощта на пандемията тя имаше шанса да бъда нон стоп до нея. Тя е луксозно дете, доста е занимателна, към този момент много приказва, разсъждава, задава ти въпроси. На мен самата ми е забавно. Може би това беше вярната възраст, в която родих, да с цел да мога да й се отдам напълно. “



Преслава е уверена, че майчинството може да върви ръка за ръка с кариерата. И несъмнено потвърждава това, отбелязвайки триумф след триумф в професионален проект. В навечерието на месец май певицата показа новата си ария “В твоето легло “, която се трансформира в цялостен шлагер за часове. Лентата записва над 3 милиона преглеждания в YouTube и няма вечер, в която да не звучи в нощните клубове.

“Много е мъчно към този момент да уцелиш формулата на една ария, да бъде шлагер. Може би е някаква и магия, и шанс. Имам шанса да работя с доста положителни експерти, а и самата аз много интензивно се включвам и в текста, и във всичко. Старая се, вълнувам се и към момента се веселя на всичко, което се случва в специалността ми “, откровена е звездата на телевизия “Планета “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР