Най-голямото кариерно събитие на Bulgaria Wants You в Пловдив ще

...
Най-голямото кариерно събитие на Bulgaria Wants You в Пловдив ще
Коментари Харесай

Александър Сано: Изключително важно за една нация е да има смисленост в нея


Най-голямото кариерно събитие на Bulgaria Wants You в Пловдив ще се състои на 11 февруари. „ Кариера и живот – за какво в България? “ ще събере на едно място в Зала С.И.²Л.А. най-отговорните работодатели от страната и района. От Платформата публично оповестиха и новия си специфичен гост-лектор в Пловдив – Александър Сано.

„ Вярвам, че това събитие в действителност има смисъл. Изключително значимо за просперитета на една нация е да има логичен народ в нея. Смисленост се получава, когато културата и изкуството участват в доста съществени дози в този народ. Когато си културен човек ти се отварят доста нови хоризонти. Затова моля към всички родители да предизвикват своите деца да се развиват и да демонстрират самоинициативност. Важно е самичък да искаш да се усъвършенстваш. Ако откриеш и своето предопределение и превърнеш това, което работиш в занимание, няма да имаш нито един работен ден “, споделя Александър Сано.



За да опише за най-ценните уроци от професионалния си опит пред пловдивчани артистът ще дели една сцена с водещите Иван и Андрей и българската легенда в художествената гимнастика Нешка Робева.

На място десетки български и интернационалните компании ще оферират съответни работни позиции в границите на кариерното ревю.

Събитието „ Кариера и живот – за какво в България “ е изцяло гратис, само че изисква регистрация на уеб страницата на платформата www. bulgariawantsyou.com
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР