Най-голямото дете на Скоти Пипън - синът му Антрон Пипън,

...
Най-голямото дете на Скоти Пипън - синът му Антрон Пипън,
Коментари Харесай

Починал е Антрон Пипън, 33-годишният син на баскетболната легенда Скоти Пипън

Най-голямото дете на Скоти Пипън - синът му Антрон Пипън, е умрял в понеделник, заяви някогашната баскетболна звезда от НБА. Антрон беше на 33 години.

55-годишният Скоти Пипън заяви трагичната вест в Инстаграм профила си, като показа изложба със фотоси, на които са дружно със сина си. Бившият състезател на " Чикаго Булс " не удостовери повода за гибелта на Антрон.

" Съкрушен съм да споделя, че през вчерашния ден се сбогувах с първородния си наследник Антрон ", написа Скоти Пипън в обществената мрежа.

" Ние двамата споделяхме любовта към баскетбола и сме имали безчет диалози за играта. Антрон имаше хронична астма и в случай че не страдаше от болестта, в действителност имам вяра, че щеше да стигне до НБА. Той в никакъв случай не позволяваше това да го смъкна - Антрон остана положителен и работи интензивно, а аз съм толкоз горделив от мъжа, в който се трансформира ", споделя Пипън.

" Едно положително сърце и красива душа си отидоха прекомерно рано. Обичам те, сине, почивай в мир, до момента в който се срещнем още веднъж ", написа Скоти.

Вижте повече за Скоти и Антрон Пипън в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР