Най-голямата загадка на българската сцена Мария Каварджикова се води от

...
Най-голямата загадка на българската сцена Мария Каварджикова се води от
Коментари Харесай

Мария Каварджикова зачева в първата нощ, в която ляга със съпруга си

Най-голямата мистерия на българската сцена Мария Каварджикова се води от правилото, че всяко нещо си има цена, само че нищо не е непременно.

Кристоф Ламбер, с който снимат френския исторически епос „ Версенжеторикс “ споделя за нея, че в никакъв случай не е срещал жена с такова лъчение – безспорна загадка и същинска искреност. 

Гневът у нея липсва, тя има вяра в бъдещето, тъй като животът няма връщане обратно. Яд я е обаче, че всекидневният хуманизъм се е трансформирал в извънредно дефицитно събитие.
Понякога й писва дотам, че й се ще да зареже актьорството, само че не знае какво друго да прави. 

Публична загадка е, че даже след дългите години на сцената, тя към момента е доста притеснителна. На някои от церемониите по раздаването на „ Икар “-и и „ Аскеер “-и моли близкия си другар Валентин Ганев да взима статуетките й.

Перфекционизмът й е маниакален – усеща лична отговорност за съседите, за спектаклите, за филмите, за мира в света… Няма случая от програмата да е падало зрелище поради това, че я е тръшнал грип или мигрена. Понякога се усеща като изтощен кон, а силата изтича през пръстите й.

Сетивността й е безпогрешна и незабавно улавя отрицателните трептения. За жал обаче не умее да се освобождава елементарно от тях. 
Не върви на огромни купони, на които съгласно нея „ единствено мелят празни приказки “ и НЕ харесва „ артисткини “ номера. 

Първия си брачен партньор Константин Цанев печели имено с нетипичната за съсловието им непрестореност. Тя се влюбва в него за раз време, откакто всеки ден й носи обичаните й банички. На първата си почивка с Цанев отиват в Царево. Родителите й я пускат за пръв път сама на море и тя забременява в първата нощ, в която си ляга с него.

С бъдещия й втори брачен партньор Иван Балевски се срещат по време на фотоси. По това време той към момента е женен за грузинка, а тя към момента не е разведена с Цанев. 
За разлика от Цанев, който отпътува за Германия да сбъдне фантазията си, Балев живее на едни и същи честоти с нея. 

Вярва в Бога и един път седмично върви на черква. Ненавижда всеобщото безхаберие е нежеланието на доста хора да укротят егото си. не може да се начуди на неграмотността, омразата и експанзията, които се леят в обществените мрежи, а по-късно се придвижват и в действителния живот.
Източник: Уикенд
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР