Най-голямата верига кафенета в света Starbucks обяви пускането на линия

...
Най-голямата верига кафенета в света Starbucks обяви пускането на линия
Коментари Харесай

Иновация в традиционен бизнес: Най-голямата верига кафенета в света пуска нова линия от напитки... със зехтин

Най-голямата верига кафенета в света Starbucks разгласи стартирането на линия от питиета със зехтин, написа.

Главният изпълнителен шеф Хауърд Шулц разясни, че " непредвиденият, кадифен, маслен усет на зехтина... усъвършенства кафето ".

" За повече от 40 години не мога да си спомня миг във времето, в който съм бил по-развълнуван и по-ентусиазиран ", добави той.

Италия ще бъде първата, която ще опита усета на Starbucks Oleato, с три питиета, дебютиращи в магазините на Starbucks Италия и четири питиета, идващи в Starbucks Reserve Roastery Милано, като скоро сходни питиета ще се появят и на други пазари.

Базираната в Сиатъл компания работи със фамилния производител на зехтин Partanna, основан в Сицилия, с цел да вдъхне живот на гамата, която включва Oleato Caffè Latte, Oleato Golden Foam Cold Brew и Oleato Iced Shaken Espresso.
 Инженер в Amazon получава $115 000, а чиновник в Starbucks печели до $18,43 на час. Ето какви заплати взимат в Ню Йорк
Инженер в Amazon получава $115 000, а чиновник в Starbucks печели до $18,43 на час. Ето какви заплати взимат в Ню Йорк

По този метод служащите ще могат да преценяват какво могат да изискат, когато договарят личното си заплащане

След Италия, Starbucks ще стартира да показва напитките на определени места по света, започвайки тази пролет с Южна Калифорния в Съединените щати. По-късно тази година Starbucks Oleato ще дебютира в Япония, Близкия изток и Обединеното кралство.

Компанията залага, че хората ще чуят за нововъведението и ще желаят да я опитат. И може би тъй като са чували, че има изгоди за здравето от необработения зехтин.

Персонализирането остава основна тактика на марката. През последното тримесечие продажбите на модификатори като разнообразни сиропи, сосове и различни млека, са нарастнали с 28% на годишна база единствено в Съединени американски щати.

Финансовият шеф на Starbucks Рейчъл Руджери сподели пред, че тези неповторими оферти оказват помощ за привличането на клиенти в магазина.
 Колко нови кафенета откри Starbucks в света за тримесечието, достигайки рекордна облага
Колко нови кафенета откри Starbucks в света за тримесечието, достигайки рекордна облага

В Китай обаче, продажбите на веригата се сринаха

" Част от нашето предложение е да влезете в магазините, тъй като огромна част от това, което вършим, е мъчно да се направи вкъщи. Това е различен метод да се насочите към тази област, да дадете на клиентите причина да влязат в нашите обекти, което е значима причина да се върнат в тях. "
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР