Най-голямата трибуна на стадион Локомотив в Пловдив ще бъде съборена

...
Най-голямата трибуна на стадион Локомотив в Пловдив ще бъде съборена
Коментари Харесай

Най-голямата трибуна на Лаута ще бъде съборена след мача с Ботев Враца

Най-голямата естрада на стадион Локомотив в Пловдив ще бъде съборена след мача с Ботев Враца, след което ще стартира построяването ѝ. Черно-белите одобряват врачани на 19 ноември, който ще е и последният дуел от календарната година. На идващия ден в комплекса ще влязат багерите, с цел да стартира събарянето.

Дотогава се чака естрада Бесика е приключена и следва нейното стартиране в употреба, строителите на стадион “Локомотив ” ще стартират работа и по построяването на новата естрада “Спортклуб ”. Паралелно с това върви и построяването на южния бранш.

Събарянето на естрада Спортклуб ще стартира с демонтажа на седалките, след което ще бъде отстранен и насипа, с цел да бъде разчистено мястото за работата по построяването на новото оборудване.

Очакванията са, че “Спортклуб ” ще бъде приключен през 2024 година, след което от компания “Рудин ” ще са изпълнили своите отговорности за построяването на трите трибуни (Бесика, Южната естрада и Спортклуб).

Междувременно се разбра, че Община Пловдив ще даде 800 хиляди лв. посредством директно договаряне на компания Инжпроект за правене на работен план за централната естрада на стадиона, а също по този начин за отвесната планировка на целия комплекс.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР