Най-голямата технологична компания в света – Apple, е поредният сериозен

...
Най-голямата технологична компания в света – Apple, е поредният сериозен
Коментари Харесай

Apple също се нареди на опашката за Манчестър Юнайтед

Най-голямата софтуерна компания в света – Apple, е следващият сериозен претендент за Манчестър Юнайтед. Преди няколко дни семейство Глейзър, което има клуба в последните 17 години, разгласи, че има подготвеност да продаде „ алените дяволи “.

Веднага се заприказва, че най-богатият човек във Англия Джим Ратклиф, който няколко пъти преговаряше за закупуването на клуба, незабавно е декларирал за следващ път интереса си да придобие 20-кратния първенец на Англия. Има слух, съгласно който и някогашната звезда на Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм може да оглави капиталов консорциум от Съединени американски щати, който да се включи в наддаването.

„ Дейли Мейл “ твърди, че Apple също има интерес, како софтуерният колос е подготвен да заплати 5,8 милиарда за Юнайтед. Това би било много необикновен ход, тъй като досега компанията в никакъв случай не е имала какъвто и да е състезателен отбор. Ако обаче се стигне до сходна договорка, то без подозрение клубът от „ Олд Трафорд “ ще стане може би най-богатият в света на футбола.

Годишните доходи на компанията възлизат на към 326 милиарда паунда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР