Най-голямата тайна в държавата е дали България е изнесла уж

...
Най-голямата тайна в държавата е дали България е изнесла уж
Коментари Харесай

Изнесли ли сме уж улитилизирани ракетни комплекси Оса за Украйна?

Най-голямата загадка в страната е дали България е изнесла сякаш утилизирани , т.е. сякаш бракувани и сякаш претопени зенитно-ракетни комплекси Оса за Украйна, чието извличане е било съществена цел и основно, в случай че не и само искане при визитата на външния министър Кулеба?

Всички в елита всички се питат това след думите на президента Радев, който с изключение на държавен глава, главнокомандващ и действителен боен военачалник е и един от тримата читатели на всимки отчети на специфичните ни служби: " Явно госпожа Нинова се пробва да избяга от подписа си под разрешителните за експорт на оръжия ”.

 

Изключително почитан източник споделя пред 19 минути, че мотив за това внезапно изявление е точно отричането на вицепремиера от явния и неведнъж потвърден факт на  експорта, който обаче тя отхвърля.  

Комплексите ни ОСА са единствените останали в границите на Европейски съюз и НАТО, като налични от тях има единствено в някогашните руски републики, само че без прибалтийските, което ни прави извънредно скъпи, тъй като те се оказват, въпреки и соц, доста ефикасни против съветските самолети. Украинските Оси към този момент не са налични, унищожени при офанзивата на московците. А съветските, беларуските, арменските няма по какъв начин да бъдат доставени на Киев, тъй като трите страни са в обща военна организация с антинатовска устременост, наречена ОДКБ.

 

За да бъде непокътнат мирът и далаверата в обединението, в случай че се има вяра на източника, доставката на българските Оси, като се изключи че е предходна през трети страни, също по този начин е маскирана като се водят утилизирани. Така хем официално експорт на военна техника официално няма, както реши Народното събрание, нали е сякаш утилизирана, хем в действителност всякакви хора са се почерпили по тъч-линията. А е допустимо да става въпрос за многомилионен джакпот. Според уеб страницата Гласове деветцифрен.

За да бъде опровергана информацията или да бъде доказана, се обърнахме към пресцентъра на Министерския съвет с няколко елементарни въпроса:

Колко ЗРК Оса имаме?
Каква е тяхната орис през днешния ден?
Утилизирани ли са или не?
Кой ги е утилизирал – кое сдружение и по какъв метод?

От държавната осведомителна работа дадоха отговор единствено, че въпросите са предадени на Министерството на стопанската система, като явно признават, че те не съставляват загадка или просто – също като нас, следват националния и публичния интерес.

Това е ведомството на вицепремиера Корнелия Нинова, която съставлява комисията с дълго име, както и сама се оправдава, само че с съществена активност лиццензиране на оръжеен експорт. В нея тя може да бъде представлявана от посочено от нея лице и съгласно нашите източници това е нейната дясна ръка и началник на вицепремиерския й кабинет, някогашния водач на младежкото Съюз на демократичните сили Калоян Методиев, който замисли, провежда и организира трите пагубни изборни акции на Българска социалистическа партия предходната година, когато тя реализира историческо 102-годишно дъно. Като всеки идващ от трите пъти дълба все по-дълбоко.

 

Коментар от въпросните големци до момента не е получен, а когато това стане, незабавно ще го публикуваме в полза на истината.

Потърсихме и някогашни военни министри за коментар по тематиката, тъй като сигурно са наясно с нея, само че досега не сме получили.

Само подсещаме, че още при първата поява не просто на информация, а на полетни документи за износ на бг оръжие за зоната на спора, тогава към момента министърът на защитата Стефан Янев иронично разяснява отричането на Нинова, като подметна, че няма неприятно да се развива военната ни промишленост.

Илиян Костадинов

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР