Най-голямата търговска верига Kaufland ще организира “Празник на тиквата“ на

...
Най-голямата търговска верига Kaufland ще организира “Празник на тиквата“ на
Коментари Харесай

Kaufland организира „Празник на тиквата“ във Велико Търново на 17 септември

Най-голямата комерсиална верига Kaufland ще провежда “Празник на тиквата “ на 17 септември на паркинга на хипермаркета си във Велико Търново (ул. Краков 2Б). Специален посетител на събитието ще бъде любимецът на българската аудитория и дълготраен водещ на телевизионно кулинарно предаване - Ути Бъчваров. Той ще показва онлайн кулинарните си умения и ще подготви най-големия болярски тиквеник по специфична рецепта с артикули, които се оферират в хипермаркета.

Празникът ще започва в 10.30 часа, като уредниците са подготвили за всички посетители доста занимания, игри и вкусни дегустации. Желаещите ще могат и сами да вземат присъединяване в приготвянето на вкусния тиквеник, а най-малките гости ще получат първия си урок по сготвянето на апетитното ядене.

„ Празник на тиквата “ е вторият от поредицата „ Плодови празници “, които Kaufland провежда на паркингите на хипермаркетите си в цялата страна, с цел да разпространява продукцията на българските производители, с които си партнира.

Партньорството с български производители е приоритет за компанията, като с неповторимата за българския пазар стратегия за обезпечено изкупуване тя е образец за поддръжка на локалния бизнес през целия развой – от избора на сортове до узаконяването и обезпеченото изкупуване на продукцията.

Плановете на Kaufland за 2023 година включват разширение на каузи на българската продукция в магазинната си мрежа с 30%, както и въвеждане на редица ограничения за повишение на партньорствата в бранша. До края на актуалната година най-голямата комерсиална верига у нас възнамерява да изкупи български плодове и зеленчуци за над 77 млн. лева С тях общата стойност на изкупената родна продукция от Kaufland България от 2019 година до в този момент ще доближи 309 млн. лева

За Kaufland България
Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от близо 1,9 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с вложения от над 1,9 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР