Най-голямата търговска верига Kaufland България въведе възможността за споделено пътуване

...
Най-голямата търговска верига Kaufland България въведе възможността за споделено пътуване
Коментари Харесай

Kaufland въвежда възможност за споделено пътуване за своите служители

Най-голямата комерсиална верига Kaufland България вкара опцията за споделено пътешестване сред чиновниците си посредством новаторската мобилна платформа „ twogo “. Над 130 са декларираните пътувания единствено за месец февруари. Тази самодейност е следващото деяние на компанията ориентирано по едно и също време към възстановяване изискванията на труд и достъп до работното място на чиновниците, както и към понижаване на въглеродните излъчвания от активността си.

„ Kaufland непрекъснато затвърждава водачеството си на мечтан и важен шеф. В началото на 2023 година бе сертифициран като Топ Работодател за пети следващ път. Времето, напъните и всички останали корпоративни запаси, които влагаме в подобряването на работния климат и цялостното прекарване на чиновниците, се развиват от ден на ден и повече. Платформата за споделено пътешестване „ twogo “ е следващото деяние в изгода, както на сътрудниците, по този начин и на обществото и околната среда “, разяснява Милена Караилиева, шеф на „ Човешки запаси “ на Kaufland България.

Приложението twogo дава опция за бързо обмисляне посредством шерване на местонахождение и желан времеви диапазон. С него чиновниците на компанията печелят време за повече социализация сред сътрудници и опция за продан на положителни хрумвания и практики. Въвеждайки опцията за споделено пътешестване, ритейлърът способства за по-чист въздух, за по-малко присъединяване в тапи и за усъвършенстване на паркирането.

„ София е един от европейските градове с максимален брой коли, в които всекидневно се вози единствено по 1 човек. В същото време, точно колите са главен емитер на фини прахови частици във въздуха. С нашата самодейност се надяваме, че посредством поощряване на споделеното пътешестване ще допринесем за доста понижаване на броя на колите и надлежно – на излъчванията, които произвеждаме, с цел да вървим на работа “, акцентира и Кремена Георгиева, управител „ Корпоративни връзки и CSR “ в компанията.

В резултат на всички старания, които Kaufland подхваща през 2022 година, ритейлърът регистрира спад от над 4000 т. /въглеродни излъчвания. За 2023 година проектите на компанията са още по-амбициозни. Само преди ден компанията откри Станции за преработване в част от своите магазини, посредством които предизвиква клиентите си да събират разделно пластмасови бутилки и алуминиеви кенове от питиета.

Kaufland България непрестанно развива и надгражда тактиката си за ръководство на човешките запаси и прибавя нови придобивки, отговарящи на техните потребности. Веригата дава стимулираща работна среда и богат обществен пакет на своите над 6 600 чиновници, включително в допълнение здравно обезпечаване, спортни карти на преференциални цени, месечни ваучери за храна, гъвкаво работно време и не престават да допълват разнообразието и обсега от придобивки. Екипът на водещия ритейлър може да се възползва и от над 250 отстъпки за разнообразни артикули и услуги, присъединяване в разнородни потребни начинания, спортни събития и CSR интензивности, а единствено за миналата година веригата е вложила в голям брой нови обучителни стратегии, обхванали огромна част от чиновниците й в другите структури и отдели.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР