Най-голямата световна платформа за онлайн търговия eBay организира безплатни обучения

...
Най-голямата световна платформа за онлайн търговия eBay организира безплатни обучения
Коментари Харесай

Ebay ще обучава пловдивския бизнес

Най-голямата международна платформа за онлайн търговия eBay провежда безвъзмездни образования за дребния и междинния бизнес в партньорство с Община Пловдив. Стартът на програмата е в съдействие с ИАНМСП (Изпълнителна Агенция за поощряване на дребните и междинните предприятия) и Contento.tech и ще подкрепи родните търговци в износа на артикули до милиони клиенти по целия свят.

Програмата Export Revival е част от световната самодейност на eBay, наречена Retail Revival, която има за цел да даде опция на локалните търговци и производители да се възползват напълно от цифровия пазар и да получат достъп до нови клиенти по целия свят.

Инициативата се реализира взаимно със структури на централно и локално равнище и бизнес водачи, с цел да насърчи предприемачеството и да подтиква икономическия напредък. Програмата към този момент върви в Съединени американски щати, Англия, Германия, Канада, Ирландия, Израел и Русия.

Участниците в програмата от всеки град привнасят своите локални усети и стилове към платформата, като по този метод подкрепят eBay да доставя допустимо най-динамичното и разнообразно пазарно пространство и неповторимо преживяване при самото извършване на покупки.

Програмата е изцяло безвъзмездна за искащите да се включат компании. Всички сесии ще бъдат на български език, като предходен опит в онлайн продажбите не е нужен.

Търговците от Пловдивска област, които желаят да вземат участие в програмата, би трябвало да попълнят заявление на уеб страницата на eBay преди 23 август. Участниците би трябвало да са притежатели на бизнес, снабдители или производители и да продават физически артикули, а не услуги.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР